Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okęcie- Łomża |
Witam! Szukam informacji czy jak i kiedy jezdza busy z lomzy na okecie i z okecia do lomzy.Kiedys gdzies tam byla jakas reklama,4razy na okecie i z powrotem ale nie pamietam dokladnie,moze ktos z Was sie orientuje?Ile kosztuje taki przejazd , ile kosztuje bilet dla bobasa? Bede bardzo wdzieczna za kazda informacje:) Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okęcie- Łomża |
Poszukaj w internecie w rozkładzie jazdy albo idź do firmy ROBIN na ul.bema i się zorientuj jak sprawa ma się cenowo.Jeśli nie zechcą zawieźć to poszukaj jakiejś innej firmy.W tej branży są stosunkowo konkurencyjne ceny i przeważnie można się dogadać
|
|
Łomża Agencja Usług Turystycznych Baltic Travel Pl. Niepodległości 17 (86) 216- 54-86. Oni maja kontakt z kierowcami busa ktory jedzie prawdopodobnie z grajewa, zreszta zadzwon wszystkiego sie dowiesz.
|
|
Jasne tylko ze ja chce wrocic nie pojechac,:)A nie chce placic uczciwym taksowkarzom na okeciu zeby mnie zawiezli na dworzec z malym dzieckiem to i tak niemozliwe:)
|
|
Ja kupowałem bilet z Łomży na Okęcie i z powtrotem w biurze podróży Tomi Tourist na Al. Legionów 7a. Jechałem busem firmy Trans - Avia z Ełku. Z tego co wiem to oni jeżdżą codziennie 3 albo 4 razy na Okęcie z Łomży. Wsiada się do tego busa pod hotelem Gromada.
|
|
a uwazasz ze skoro te busy z grajewa jada na okecie to juz z tamtad nie wracają :)
|
|
Oczywista oczywistość! Idź do biura podróży, tam sie wszystkigo dowiesz!!! Od razu kupisz bilet na konkretny dzień -ten który Cię interesuje. Nie ma znaczenia czy na lotnisko czy z lotniska! Vivera trafna uwaga! Skoro jadą to i wracają!!! Chyba, że Okęcie to trójkąt bermudzki?!
|
|
ja ostatnio płaciłam 50 zł na okęcie
|
|
http://www.trans-avia.pl/ -----> i wszystko jasne pozdrawiam
|