Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
West Highland White Terrier |
Czy ktoś rozgląda się za pieskiem tej rasy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: West Highland White Terrier |
heja jezeli zastanawiasz sie nad kupnem psa tej rasy to gorąco polecam. Moja Mama ma pieska tej rasy kupionego w Wołominie Javieer
|
|
ja moge sie rozejrzec, zalezy ile krzyczysz i jest fajnie
|
|
ja mam swoje dwa dorosle plus 5 pieskow i jedna suczke urodzone wczoraj i szukam chetnych, sama jezdzilam za warszawe po psa i za minsk po sunke. madziusmadzius ta sama cena co wszedzie w tej czesci polski-850
|
|
nie mam tyle zaskurniakow, ale zazdroszcze i jest fajnie
|
|
Niezbyt ładne psy i do tego drogie. Fajniejsze są beagle, labradory pinczery średnie a akurat te wyglądają jak maskotki. Typowy piesek dla małej córeczki bogatej rodzinki która będzie traktowała go jak zabawkę aż w końcu za przeproszeniem upie**oli w dupę i piesek ląduje w lesie lub schronisku. Oczywiście są wyjątki wśród ludzi ale ten piesek mi się tak kojarzy:) Wyraziłem tylko swoje zdanie więc proszę bez bluzgów:D Support Your Local Football Team.
|
|
D****Z18 widze ze nie zdajesz sobie sprawy z tego jaka beagle maja nature lub labradory ktore sa psami zadaniowymi i im tych zadan niczym nie zastapisz, branie laba do domu to ciut nie sadyzm, ale jak poczytasz chociaz troche o rasach psow i o tym ze natura danej rasy jest istotna w momencie brania szczeniaka i potem w chowaniu go to daj znac. nie wspomne o schabowych z sierscia wlasnego psa bo one niestety linieja, a west ma wlos ktory moze mu sie jedynie polamac przy czesaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |