Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzina Na Swoim |
"Niewiele z naszych rodzin chce na swoje... Od początku roku do końca kwietnia udzielono łącznie blisko 6,5 tysiąca kredytów w ramach rządowego programu „Rodzina na swoim”. Jak się okazuje program ten najmniejszym zainteresowaniem cieszy się w województwie podlaskim. W ciągu czterech miesięcy udzielono tu zaledwie 95 kredytów, których odsetki w połowie mają być pokrywane z budżetu państwa. " radzę Panom Redaktorom z 4lomza przejść się po bankach, albo sprawdzić ustawę o tej dopłacie. Mielibyście gotową odpowiedź na swoje pytanie. główną zaporą jest fakt "zatrudnienia na stałe". Można na palcach policzyć wŁomży młode osoby które właśnie w taki sposób są zatrudnione, a do tego zarabiają zarabiają krocie sam byłem w 3 bankach Łomży w których takich kredytów udzielają i wróciłem z kwitkiem pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzina Na Swoim |
Dokladnie, jak kur*** mloda osoba w wieku dwudziestu kilku lat ma dostac kredyt, skoro nie mozna dostac umowy na czas nieokreslony? Pracodawcy tylko kombinuja, z roku na rok przedluzaja, albo daja 5 lat, w glowie to sie nie miesci, w Lomży jak sie nie ma znajomosci to sie mozna obesrac , ja jestem w takiej sytuacji i jak tylko pomysle,ze przez tyle lat bedziemy musieli walic odstepne, to mnie szlag strzela!!! A to co placimy za stancje to wystarczajaco miesieczna rata kredytu, wiec do dupy z taka oferta!!!
|
|
Dlatego trzeba stąd uciekać, póki jeszcze można. A "pracodawcy" ze swoim 1500 brutto niech sobie sami pracują.
|
|
rotacyjne staze... muzik dobrze prawi jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Bank Pocztowy w Ostrołęce --- NIE WYMAGAJĄ ZATRUDNIENIA NA STAŁE!!!!! Majeczka
|
|
jaka marża Banku Pocztowego ???
|
|
kredyt bank wymaga umowy która trwa minimum pół roku i będzie trwała pół roku byłem wczoraj
|
|
Ludzie mają też małe dochody i ich nie stać na kupno na kredyt mieszkania. --------------------------------- Samotność www.iduo.pl
|
|
paradoks kredytowy polega na tym, że nie można dostać (nie stać mnie/ciebie) kredytu dofinansowanego z budżetu państwa, a inny, niedofinansowany jest łatwiejszy do dostania.................. i gdzie tu sens całej rządowej akcji???? pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |