Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
III LO w Łomży |
Witam. Czy wie ktoś, jaka jest najmniejsza ilość punktów gwarantująca dostanie się do tej szkoły ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: III LO w Łomży |
W tamtym roku aby się dostać trzeba było mieć 110 pkt bądź 112.Ilość pkt zależy od tego jak uczniom poszedł egzamin no i ile będzie chętnych na jedno miejsce.A tak poza tym to chyba był już taki temat :)
|
|
W poprzednim roku przyjmowali od 109 pkt :P w drugim naborze był jeszcze mniejszy próg :) w tym roku powinno byc tak samo :)
|
|
:)
|
|
nie było drugiego naboru w tamtym roku Pomysłowo.
|
|
Do zainteresowanych w zeszłym roku nie było drugiego naboru, a próg to 112 pkt.
|
|
Właśnie moje dziecko kończy, szczerze polecam ... nauczyciele serce by oddali, ja w każdym razie jestem im wdzięczna za ich trud ... a jak ktoś się uczy, to wszędzie będzie doceniony .
|
|
Ch**a prawda w tamtym roku do III LO dostawały się osoby z 90 pkt.(wiem bo się tam uczę) poza tym rok temu można było dostać mniej punktów za różne takie duperela jak zachowanie itp. ,a co do nauczycieli to wątpię aby serce oddawali...ja jakoś tego nie zauważyłem. Módlta sie...
|
|
ja to mysle ze moze serca to by nie oddali ale nie ktorzy nauczyciele są spoko ale nie którzy to porażka. Bym ich tu chetnie zjechal ale jeszcze ktos przeczyta heh lepiej nie :P a prog byl 112 a moj kolezka mial 90 i sie nie dostal dostawali sie tak od 95 Bad DJs Team
|
|
a ja znam przypadki co lekko mniej niz 90 mieli i się dostawali :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
taaaa jasne poniżej 100 to napewno nie koleżanka miała 109 i w II naborze ja przyyjeli dopiero
|
|
Ale miała pewnie III na drugim miejscu wpisany (pewnie nie dostała się do II) ,a że było przyjmowanie elektroniczne to przyjmowali osoby które złożyły III na pierwszym miejscu !!! Kapisz ?? Módlta sie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |