Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polski nie był trudny |
Wy tez tak uważacie?? Bo ja nie. Akurat bardziej nastawiałam się że jeden z tematów będzie żeby porównać wiersze. Maturzyści wymądrzają się że był łatwy a co do czego to będą mieć po 40%. Możecie mówić że był łatwy wtedy jak już zobaczycie te "nasze komisyjne" klucze odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polski nie był trudny |
Od kiedy matura jest trudna? Zaczekaj az pierwsza sesja Tobie przyjdzie. To pogadamy.
|
|
a ty poczekaj na drugą heh ;)
|
|
heheh dokładnie:)
|
|
A za rok już matma. Qrwa co za lamusy to wprowadzili! Pomysłowo.
|
|
i dobrze, a co za lamus ci powiedzial ze musisz miec mature? nie psu kielbasa jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jak ty jej nie masz to nie znaczy,że inny mają jej nie mieć. Po fakcie iż w pewnym sęsie pogodziłeś się z brakiem matury doszłeś do wniosku: ,,nie dla psa kiełbasa''Tak se tłumacz. Pomysłowo.
|
|
Na Twoim miejscu to o polski tez bym sie martwil...
|
|
Dobromil, straszne byki robisz ... lepiej, żeby tacy jednak nie mieli matury, bo wstyd ...
|
|
matura... milo sie wspomina, ale jak to ktos wyrzej pisal. srac bedziesz dobromilku dopiero jak sesja pszyjdzie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Łatwa była - jeden z tematów byl bajecznie prosty. Charakterystyka Zosi i Telimeny, ich porównanie na podstawie podanych fragmentow. Nawet nie trzeba było odnosić się do całości "Pana Tadeusza" ija ija hop sa sa
|
|
tszeba bylo ;) za to sa dodatkowe punkty. opieranie sie tylko na fragmencie daje ci max 70% jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
To się okaże.Jeśli pisze szybko pisze niestarannie,co innego jeśli się do tego przyłoże.Lecz to już moja indywidualna sprawa. Jasiieńku nie masz matury bo masz zapewne żółte papiery a z nimi masz ulgi itd.Matura to dla Ciebie nie do obalenia mit. A ty Helenka byka to może i masz jak cie któryś tam zbajeruje i robi co chce.. Lepiej sie nie przyznawaj,że jesteś z Łomży bo wstydu narobisz miastu jak co niektórzy na tym forum. Pomysłowo.
|
|
Tu nie chodzi o Twoje niestaranne pismo osiołku, tylko o rażące błędy językowe i ortograficzne ... mam wobec tego nadzieję, że matura Ci nie grozi ...
|
|
no jakby nie bylo, papier za nowa mature ma odcien zoltawy ;) milego zdawania na zolte papiery jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Porównujesz swoje papiery do maturalnych.NA swój sposób możesz sobie wmawiać,iż masz mature(żółte papier).Tak sobie tłumacz. Wogóle jasiu_śmietana robisz wstyd temu miastu.Polska dla polaków won na białoruś albo do białegostoku jesteś kurestwem i do kurestwa powinieneś należeć! Pomysłowo.
|
|
a Ty niby jestes chlubo tego miasta? co dla niego dobrego zrobiles? zyjesz tylko w nim na koszt podatnika i rodzicuw. prubujesz mi wmuwic jakie mam papiery, a jaki Ty masz? sredniego wyksztalcenia poki co nie masz, matury tez nie, nie wspominajonc o wyzszym. Dorabiasz? to pewnie na budowie, kostce bondz ulotki roznosisz. I w ten sposub hcesz pokazac ze jestes lepszy od innyh? Nawet jesli w tej wecie uda ci sie zdac wymarzono mature to co dalej? Szukaj juz stancji na Bialorusi, bo na zachud od Lomzy nie masz czego szukac. nie po tej szkole, hyba ze jestes wybitnie zdolny... tylko ze twe posty wskazuja na cos zupelnie odwrotnego jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Pomału zdobywam wykształcenia średnie,a póżniej na studia.. A ty szmaciażu psujesz reputacje niedość ,ze tego forum to miasta won na białoruś gdzieś na odludzie.W polsce nie potrzebujemy darmozjadów,pasozytów i takich jak ty lamusów. Jasiu! Będziesz jebaany do końca życia i co ty na to?jasiu_śmietana jest kurestwem,nie pytaj czy rozmawiać z nim warto przez takie koorwy system zabiera wolność braciom.. Pomysłowo.
|
|
Szkoda słów ...
|
|
chcesz mnie ponizyc? bo jak mi sie staje sam sie ponirzasz. pomalu zdobywasz... interesujace, jak widac idzie w parze z mysleniem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Chociaż beż egzaminów na studia. -------------------------------- Samotność www.iduo.pl Filmy download eonline.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |