wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jedzenie

Jest w Toruniu bar typu zapłać i jedz do woli. Serwują tam różne pizze na slajsy oraz makarony na wiele sposobów. Wchodzisz i za 15 złotych jesz do woli. Za napoje i sałatki płaci się dodatkowo. Czy coś takiego przydało by się w Łomży i czy by się utrzymało ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jedzenie

Otwórz a sprawdzisz ;) skąd można wiedzieć czy to się utrzyma? Trzeba sprawdzić ;)

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

konkurecja jest bardzo duza wiec nie wiem

to samo jest w stanach chinczyki maja taki bar stoi szwedzki stol chodzisz i jesz do woli a dania na cieplo sa na biezaco podgrzewane i najesz sie za grosze . Ja popieram otworzenie baru takiego typu tylko kto sie na to porwie :)

ZALEŻY ILE LUDZIE BY WPIERDALALI

pewnie ile by wlazlo:)

TO SE WYOBRAŹ PRZYCHODZI KOLO I ZA 15ZL OPIERDALA 50 PIZZ I JESZCZE ORZYGA CI STÓŁ. JA DZIĘKUJE ZA TAKĄ KNAJPE

Korgan Krwawy Topór
o co chodzi.

nie sadze ze sa ludzie co niewiadomo ile pochłona , uwazam ze to spoko pomysł i co do konkurencji ludzie woleliby zaplacic 15 zl i sie najesc niz 50 i ledwo co "dziubnąc" chociaz zalezy jescze od jakosci tego jedzenia.. ale pomysl mi sie podoba

kto w lomzy chodzi do restauracji?ludzie szkoduja pieniadze na dobre wyjscia

Szczebiotka, a myślisz, że w Toruniu to konkurencji brak?
Paweł miał z tym Tartufo naprawdę fajny pomysł, wcześniej w Toruniu takiego miejsca nie było. Można i popróbować różnych smaków, i się najeść. Aha, a czas konsumpcji w Tartufo ograniczony jest do dwóch godzin, więc o napchaniu się nie wiadomo jak raczej nie ma mowy. Chyba, że ktoś próbuje na zapas...

Taaaaaa....a znając łomżyńskich przedsiębiorców, to cały ten lokal wyglądałby ni mniej, ni więcej, ale właśnie tak...
http://napiwek.blogspot.com/2010/02/tartufo-torun.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org