Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...tokrotka |
Dzisiaj jadąc Zawadzką poprzez rondo,od strony Zawad zauważyłem fajną rzecz.Wybudowali nam podrubę Stokrotki hehe...patrząc na nieoświetlony jeszcze neon,na dachu budynku widzimy wielki,zielony napis "...tokrotka" :-) ...no chyba,że to Stokrotka bez "s" na początku hehe Pozdro!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...tokrotka |
może ktoś nie wiedział czy Stokrotka pisze się przez "S" czy "Z" :) Ave
|
|
Nie zebym sie czepial ale : ... Wybudowali nam podrubę Stokrotki ^^^^^^ slowniki.onet.pl ;) Kazdy ma swoj wlasny punkt widzenia, ale nie kazdy cos widzi...
|
|
dzisiaj jest juz caly napis "Galeria Stokrokta" Grzegorz
|
|
Jezu.... jakiez Wy musicie miec szczesliwe zycie, skoro brak litery w nazwie którą dopiero montują spędza Wam sen z powiek..... litości!!!!! News
|
|
No ładnie, doczekaliśmy się pierwszej "Galerii". No Comments... "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
Re: ...stokrotka |
Co wy sie czepiacie ? że nie dorobili literki ! 4 to jest Sobota będziesz wszystko to co wam do życia potrzebne ! a podróbe pisze się przez ó a nie podrube !!: ) ( Powiedzmy że to zemsta za te poprawianie mnie!
|
|
Ja bym proponwał aby ktoś chwycił za kamere i nagrał to całe otwarcie. Napewno bedzie kupa śmiechu ;]
|
|
MOŻE TO MIAŁO BYĆ 4 LISTNA KONICZYNKA ?? JUZ LEPIEJ TAKO ;0 ALE BŁEDY ROBICIE A SIE CZEPIACIE INNYCH KAŻDY BŁEDY ROBI A UCZY SIE NA BŁĘDACH ;0 TARTAK SWITA PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
News wyluzuj,bo dostaniesz wrzodów na żołądku
|
|
Brawo śLeDcZy wreszcie ktoś złapał pana mondlale, nauczyciela i mentora grabosia na błędzie ortograficznym HAHAHAHAHAA
|
|
:-) no cóż tylko poprawiłem go bo jak tak wszyscy mnie poprawiają no to czemu ja mam nie poprawić kogoś innego ? AMik chodziło ci o mąndrale czy mondlale ? Tylko nie mów że się też ciebie czepnełem .
|
|
Poprawiaj bartez, ale żeby od razu grabosia? Graboś spox.... Każdemu się zdarza. A co tam u DJ'ów? Szczególnie u DJMarszała - to ten chwast co mail'e do ludzi na priva rozsyłał. Twardziel he he ... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |