sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...tokrotka

Dzisiaj jadąc Zawadzką poprzez rondo,od strony Zawad zauważyłem fajną rzecz.Wybudowali nam podrubę Stokrotki hehe...patrząc na nieoświetlony jeszcze neon,na dachu budynku widzimy wielki,zielony napis "...tokrotka" :-)
...no chyba,że to Stokrotka bez "s" na początku hehe
Pozdro!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...tokrotka

może ktoś nie wiedział czy Stokrotka pisze się przez "S" czy "Z" :)

Ave

Nie zebym sie czepial ale : ... Wybudowali nam podrubę Stokrotki
^^^^^^
slowniki.onet.pl ;)

Kazdy ma swoj wlasny punkt widzenia, ale nie kazdy cos widzi...

dzisiaj jest juz caly napis "Galeria Stokrokta"

Grzegorz

Jezu.... jakiez Wy musicie miec szczesliwe zycie, skoro brak litery w nazwie którą dopiero montują spędza Wam sen z powiek..... litości!!!!!

News

No ładnie, doczekaliśmy się pierwszej "Galerii".

No Comments...

"Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"

Re: ...stokrotka

Co wy sie czepiacie ? że nie dorobili literki ! 4 to jest Sobota będziesz wszystko to co wam do życia potrzebne ! a podróbe pisze się przez ó a nie podrube !!: ) ( Powiedzmy że to zemsta za te poprawianie mnie!

Ja bym proponwał aby ktoś chwycił za kamere i nagrał to całe otwarcie. Napewno bedzie kupa śmiechu ;]

MOŻE TO MIAŁO BYĆ 4 LISTNA KONICZYNKA ?? JUZ LEPIEJ TAKO ;0 ALE BŁEDY ROBICIE A SIE CZEPIACIE INNYCH KAŻDY BŁEDY ROBI A UCZY SIE NA BŁĘDACH ;0 TARTAK SWITA

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

News wyluzuj,bo dostaniesz wrzodów na żołądku

Brawo śLeDcZy wreszcie ktoś złapał pana mondlale, nauczyciela i mentora grabosia na błędzie ortograficznym HAHAHAHAHAA

:-) no cóż tylko poprawiłem go bo jak tak wszyscy mnie poprawiają no to czemu ja mam nie poprawić kogoś innego ? AMik chodziło ci o mąndrale czy mondlale ? Tylko nie mów że się też ciebie czepnełem .

Poprawiaj bartez, ale żeby od razu grabosia? Graboś spox....
Każdemu się zdarza. A co tam u DJ'ów? Szczególnie u DJMarszała - to ten chwast co mail'e do ludzi na priva rozsyłał. Twardziel he he ... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org