Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolodzy w Łomży |
Czy ktos moze byl u dermatologa Klepackiego? hfgkyhkmgbfh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolodzy w Łomży |
polecam pania dermatolog na ogrodowej ( za darmo na kase chorych)z moim przypadkiem poradzila sobie doskonale. u dr Klepackiego niestety nie bylem bigi2004
|
|
dr.klepacki-fajny ,sympatyczny i pomaga w kazdej kwestiiiiiiiiiiii Polecam ale podobno strasznie zajety"niestetyx
|
|
a gdzie przyjmuje?
|
|
Ja też goraco polecam panią doktor na Ogrodowej- fachowo i za darmo anias
|
|
W Łomży w szpitalu dermatolog mnie leczył na dolegliwość której nie mam. Później inny lekarz musiał mnie leczyć po kuracji tego lekarza. Jak ma nazwisko ma ta Pani z Ogrodowej? Sam jestem ciekawy, czy w Łomży wogóle są dobrzy dermatolodzy. Wiadomość zmieniona (16-04-09 20:47)
|
|
Czy potrzebujesz lekarza czy jego nazwiska?
|
|
W obecnej chwili w sumie nie potrzebuję, ani jednego, ani drugiego. Jednak na przyszłość chciałem wiedzieć, bo być może wkrótce będzie mi potrzebny dobry lekarz. A ciekawi mnie nazwisko, bo nie chce umówić się na wizytę, a później się okaże, że to te babsko co mnie leczyło w szpitalu. A rzecz jasna nie będę tego nazwiska podawał publicznie, bo lekarz miał może jednorazową "słabość", więc opinii nie chcę psuć. Więc wolę, żeby ktoś podał, a ja pójdę, albo nie pójdę. To chyba najlepsze rozwiązanie.
|
|
dr Łapińska przyjmuje na ogrodowej j23-znowu nadaje....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |