czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
złobek

Od jakiego wieku można posłać dziecko do żłobka? Który żłobek mozecie polecić i ile to kosztuje????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: złobek

"Mały Artysta" przy ul.Woj.Polskiego kosztuje chyba niecałe 300 zł i przyjmują od 1 roku życia

Pozdrawiam

duzy artysta

przedszkole nr 1 na ul. wyzwolenia. cena 290zł. goraco polecam moje dziecko tam chodzi wczesniej chodziło do małego artysty ale obecny zlobek zdecydowanie lepszy.

Żłobek na Spółdzielczej w przedszkolu nr.4 koszt 200 zł. Dziecko musi umieć chodzić. Polecam

o ile mi wiadomo w malym artyscie przyjmuja tez mlodsze dzieci, nawet 9 miesieczne, jak chodzic nie umieja nie ma problemu

i jest fajnie

ja na Wyzwolenia płaciłam 200 za miesiąc i dziecko musi chodzić. Teraz za dwójkę płacę 350

:>

przepraszam pomylilam sie masz racje kasia na wyzwolenia placi sie dokladnie 197zl to w małym artyscie jest dużo drożej

również polecam żłobek na Wyzwolenia !
Panię sa tam przesympatyczne, moja dwuletnia siostrzenica chodzi tam w z wielką ochotą :)

W przedszkolu 8 na Bawełnie będzie tworzona grupa żłobkowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org