Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złobek |
Od jakiego wieku można posłać dziecko do żłobka? Który żłobek mozecie polecić i ile to kosztuje????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złobek |
"Mały Artysta" przy ul.Woj.Polskiego kosztuje chyba niecałe 300 zł i przyjmują od 1 roku życia Pozdrawiam
|
|
duzy artysta
|
|
przedszkole nr 1 na ul. wyzwolenia. cena 290zł. goraco polecam moje dziecko tam chodzi wczesniej chodziło do małego artysty ale obecny zlobek zdecydowanie lepszy.
|
|
Żłobek na Spółdzielczej w przedszkolu nr.4 koszt 200 zł. Dziecko musi umieć chodzić. Polecam
|
|
o ile mi wiadomo w malym artyscie przyjmuja tez mlodsze dzieci, nawet 9 miesieczne, jak chodzic nie umieja nie ma problemu i jest fajnie
|
|
ja na Wyzwolenia płaciłam 200 za miesiąc i dziecko musi chodzić. Teraz za dwójkę płacę 350 :>
|
|
przepraszam pomylilam sie masz racje kasia na wyzwolenia placi sie dokladnie 197zl to w małym artyscie jest dużo drożej
|
|
również polecam żłobek na Wyzwolenia ! Panię sa tam przesympatyczne, moja dwuletnia siostrzenica chodzi tam w z wielką ochotą :)
|
|
W przedszkolu 8 na Bawełnie będzie tworzona grupa żłobkowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |