poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DEWASTACJA GROBÓW

Szczerz mówiąc to brakuje mi słow żeby to opisać bo nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby robić takie rzeczy... wczoraj na cmentarzu przy ul.Przykoszarowej ktos zdewastował grób mojej córeczki i nie tylko inne groby wokół też były zdewastowane. Ludzie jak można??? Proszę tych którzy odwiedzają swoich bliskich na cmentarzu zwracajcie uwage wokól co sie dzieje, rodzice tłumaczcie swoim dzieciom że takich rzeczy nie mozna robic. A jesli przeczyta to ten kto to zrobil, to zycze Ci wszystkiego najgorszego, nawet nie dlatego ze porozrzucales wience i znicze ale za to ze chodziles po grobie mojej córeczki, mam nadzieje ze spotka cie cos tak strasznego ze zrozumiesz co czuje w takiej sytuacji ktos taki jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DEWASTACJA GROBÓW

to pewnie Ci EMO albo jakiś menel co szukał wyjścia nachlany, albo może ktoś Cię nie lubi, to tylko ludzie są, a ludzie to chu.je

no ***** hu jozo żeby ci się czkawką do końca życia odbijało pe dale je bany nie masz co robić?weź kij i gówno bij

Aż żal ściska serce jak czytam o dewastacji grobow.I na dodatek dzieci...Jak tak mozna??Tych,ktorzy to zrobili czeka kara.W piekle!Wkladamy w te groby mnostwo i pieniedzy i uczuc...Jak mozna je niszczyc???A kradzieze?To tez juz normalne,ze co rusz jakis czlek ukradnie z grobu cos dla nas cennego...Opanujcie sie ludzie.

gnoja za leb i do piachu

nie do pomyślenia co się wyprawia,grób to miejsce święte.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

widziłem te groby-współczuje

To nie są ludzie, jak wspominali wyżej forumowicze, jest to zwykłe bydło bez uczuć, skrupułów i rozumu, najwyraźniej mieli ciężkie dzieciństwo bądź popadli w destabilizację życiową i może to było ich motywacją, lecz to ich nie usprawiedliwia. Zasada jest prosta, jeśli ziemia ma rodzić zboże, a rosną na niej chwasty, to trzeba je tępić.

to nie są ludzie tylko bydlaki , za zabicie kogos takiego to powinni dawać medal.........................jak bym zobaczył to bym nie wytrzymał z nerwów i....... aj szczere wyrazy współczucia ..........

Byłam z dzieckiem na cmentarzu przy ul. Przykoszarowej odwiedzic grob i widziałm jek te gnoje dewastowały inne groby poprosiłam mężczyznę zeby zareagował chciał ich złapać,ale niestety uciekły,pukałamm do rodzicow bo niestety mam "przyjemnosć" znac te "dzieci",ale nikt mi nie otwierał dzis pojdę jeszcze raz. Boli serce jak pomyśli się o tym co oni maja w głowach jaka przyjemnosc sprawia im chodzenie po grobach i kopanie w kwiaty szok nie daruje im tego mam tylko nadziej,ze rodzice przetłumaczą im do rozumu jesli jaki kolwiek posiadaja:(

Ja wczoraj wchodząc na nk zobaczyłem zdjęcia dziewczyny (14-16 lat),która wraz ze swoją koleżanką skakały i ganiały się po nagrobkach na cmentarzu żydowskim (ten niedaleko Szosy Zambrowskiej) O_o .Po prostu tragedia.Opis pod zdjęciami "Kto się z nami pogania?",a najlepsze były komentarze:"Słituśśśśne focie xDDDDDDDDdd" ,"Moje dziewczynki :*:*:*:*:*" itp. itd. :| . Ludzie to jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Sam mam 18 lat ale mi nigdy nie przyszło do głowy coś tak bezczelnego i nieodpowiedzialnego,jak byłem w ich wieku,chociaż było to zaledwie parę lat temu...i dziwić się ,że ludzie mówią "...ta dzisiejsza młodzież"

Módlta sie...

wyrazy podziwu dla ich rodziców... ze własne dzieci na małpy wychowali..

Do lena 25!!!!!!!!!!!!! Mam do Ciebie wielką prośbę jeśli możesz to daj mi jakieś namiary do siebie albo odezwij sie na mojego maila chuuudaaa1@wp.pl
Będę Ci bardzo wdzięczna!!!!!

Współczuję!
I wiem,że te dzieci powielają zachowania jakie są tolerowane w ich domach.A ich współlokatorzy (bo przecież nie można nazwać ich rodzicami) mają to w dupie!I w tym samym miejscu będą musieli mieć fakt,że kiedys kogoś poniosą nerwy i ....zemści się(grzecznie mówiąc).

bo to ku,rwa jest patologia a nie rodzina... alkoholizm i koks...brudasy...aby tylko sie naje.bac i odpierd.alac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org