Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy Bedzie Lotnisko w powiecie Łomżyńskim ??? |
Kiedy zrobio te lotnisko co mówili że mają zrobić ? są jakieś plany tego ? chce zobaczyć A i czy to bedzie w Czerwonym Borze ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy Bedzie Lotnisko w powiecie Łomżyńskim ??? |
Jeszcze tylko port lotniczy nam potrzebny... Jak by taki Boeing 777 wylądował w Łomży, lub jej obrzeżu, to by wszystkie szyby powypadały :P. Nie wspomne o chałasie, jaki byłby generowany przez przelatujące nad Łomżą samoloty. Po drugie, kto tu by chciał przylecieć? hehehe, co najwyżej odlecieć :D. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Tyle razy ten temat był wałkowany, że chyba wystarczy.
|
|
A po grzyba ! Żebyś się czepiał samolotów?
|
|
A kiedy wreszcie zbudują ten port na Narwi??? I te oceanarium , które miało już od 3 miesiący stać? No i przecież ZOO też jeszcze nie ma, nikt o tym nie pomyśłał? O metrze nie wspomne bo widziałem jakieś wykopy na Poznańskiej chyba zaczynają budować :) A wy się jednym małym lotniskiem martwicie ;)
|
|
bartez - pisz :) (i napisz coś jeszcze o tirach i tunelach podziemnych) Pozdro
|
|
Hmm metro budują. Pierwsza satcja w Zmabrowie za 2 lata, bedzie cała sieć dokoła Łomży i innych co torche wiekszych miasteczek ;p
|
|
To tak o tirach powiem jedno tiry w polsce niezle sobie radzą nasze drogi są dobre dla tirów a tiry sa przystosowane do naszych dróg teraz jest już wymagania że tiry muszą być przystosowane do naszych polskich dróg! Np w firmie MAN albo VOLVO to tam juz są takie normy że jak robią tiry na export to muszą używać wymagań polskich dróg. A o tynelach to powiem tyle że misja kreciki :P
|
|
:D no, nie mogę :) bartez - masz u mnie drugie już piwko (jak będziesz dorosły of coz)
|
|
no i elektrownia atomowa ma być o czym wszyscy zapomnieliście :) Ave ![]()
|
|
Powot do natury - ja slyszalem o kamieniolomach pod Kolnem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |