wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co Z Tym ..... Na Górce Zawadzkiej Obok Alejek ???

Rok Temu w tym czasie na Górce Zawadzkiej miedzy Alejkami a Publicznym Gimnazjum Nr 1 przy samym Boisku PG1 ( Chodzi mi o węzeł czy zródło wody dla potrzeb Spółdzielni) była jakaś budowa.Stała taka wierza wiertnicza i wiercili po zimie skaczyli robić to rozebrali to wierze ale jak to robili tak zostało ten złom rury no wszytkie cześci do tej wierzy nawet taki duża wciągarka nawet barak był mieszkali tam jacys bezdomni ale długo nie pożyli tam bo nietak dawno ten barak doszczętnie spalił sie ktoś podpalił napewno małolaci z szkoły wieczorem nudziło im się to zrobili wielkie ognisko.Tam jest bardzo niebezpicznie bo jest jakiś kanał i tez ktos tam może wpaść albo co innego szkoda że tego złomu nie można zabrac bo to waży z kilka ton to opucz tego spalonego baraku to z tantont nic nie ubedzie jak nie sprzątnie tego Albo Spółdzielnia albo ten co wykonywał to prace to Pisze do Tych co Tym sie interesują i własciciela tej działki i tego złomu co leży żeby albo to sprzątneli albo niech robią cos dalej jak mają zamiar dalej budować To niech przynajmniej ten teren ogradzą a nie jakieś patyki postawili i się cieszą !.
Unas w Polsce Wszystko Jest do kitu na zachodzie takiego czego nie było.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co Z Tym ..... Na Górce Zawadzkiej Obok Alejek ???

Brak słów, na styl i jasność wypowiedzi. Czarno to widzę.

Ten śledczy pachnie Peją. A pro po , Peja to rodzaj żeński , bo odmienia się ta Peja.

E tam... Na moje oko to wielki "come back" Barteza vel Ziomka.

;-)

NO bo ja to ten dawny Bartez nie poznaliście ? No ziomale hehe :)

:) nie wiem jak inni, ale ja niewiele zrozumiałem z tego tekstu.

Ave

Może streszczenie napisać ? Więc tak Chodzi mi o taki mały teren co jest studnia głębinowa na górce zawadzkiej obok szkoły dla ułatwienia powiem że to jest przy boisku PG1 ( jeśli ktos nie wie oco chodzi o jaki teren i co tam jest to niech się nie udziela ) to jak ktoś wie gdzie to jest i oco mi chodzi to dobrze.A boli mnie to że na tym małym kawałku jest : Spalony Barak Budowlany , Wierza wiertnicza , rury do pogłębniania , wyciągarka , kilka pokryw od starej studni i to chyba wszystko a jeszcze to jest ogradzone jakimś kijkami co przedszkolaki zapsuli i tam prawie od roku nic nie robiono ja nie wiem czemu tak się stało ale powini to zwinać wszystko znaczy ten sprzent i reszte i porządnie ogrodzic albo dalej budowac bo coś innego sie stanie niż bedzie płąnoc barak tylko w tym miesjcu widziałem co takiego to niech sie albo właściciel tej posesji albo właściciel tego sprzentu sprzatnie to albo no nie wiem bo to tak wyglada jak plac budowy ale bez budowy ) To było streszczenie i co zrozumieliscie ?

Ja wiem oco mu chodzi :):) o ten taki barak spalony obok pg1 ehh no i co ztego że napisałeś to tu i tak nic nie zrobią !

Tak jest!Więcej Czadu!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Ja mam wrażenie, że ostatnio w większości na tym forum wpisują się półgłówki i ćpuni.
Pozdro dla normalnych.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

:D własnie dlatego rzadko tu zaglądam ostatnimi czasy ....

T i g e r

To wy tez jesteście połgówki i cpuny :) hehe

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

heh to gdzie ta K(P)eja ??:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org