Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie sie bawić cd. |
Mam zamiar w sobotę pójść ze znajomymi do jakiegoś lokalu w Łomży.Kłopot w tym, że nie bardzo wiem gdzie.Nie stety nie jestem już w wieku chadzającego po dyskotekach a i moi znajomi do nich nie należą.Nie pomyślcie, żę staruszkowie idą na bal.Mamy wszyscy po 30 lat i nie wiem gdzie ludzie w takim wieku będą się czuli dobrze.Gdzie nie będzie mnóstwa klnących małolatów i snujących się wszędzie oparów dymu papierosowego lub innego.Nie wnikam jakiego.Jeżeli ktoś może służyć dobrą radą z góry dziękuje.Pozdrawiam !!! GG-7120786
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie sie bawić cd. |
Koteria na senatorskiej ? Ave
|
|
w Koterii akurat dymu ci dostatek, bo wentylacja kiepska, ale raczej tylko papierosowego. Jednak jak liczysz na tance, to nie tam. Mozesz posiedziec ze znajomymi i napic sie piwa, kawy lub herbaty. Kolacje zjedz w domu, bo tam tylko paluszki. A tak w ogole to w tak strasznie podeszlym wieku, to juz chyba umierac pora? ;)))))
|
|
Franc, a skoro dostales informacje nt lokali to sie podziel z resztą... Nie tylko Ty jestes - jak Cie okreslili - w podeszlym wieku:) News
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |