Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akumulator |
Jest taka sprawa musze na dniach zakupic nowy akumulator do swojego auta, ogolnie rzecz biorac to interesuje mnie tylko i wylacznie Centra ktora wg mnie ma najlepsze akumulatory gdzie najlepiej sie udac po zakup i nie chodzi mi o to gdzie najtaniej (roznica w cenie 20-30zl jest dla mnie bez znaczenia) tylko gdzie maja sprawdzone dobre i swieze akumulatory a nie jakies wylezakowane, ledwo zyjace, wyjete zza lady z ktorym bede sie motal w przyszla zime
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akumulator |
swiat opon
|
|
Norauto Białystok
|
|
najlepiej z krakowa mu podaj
|
|
Norauto Kraków
|
|
Wojska polskiego sklep z częściami rolniczymi ( u Jechowych) tam prowadzą centrę.
|
|
adam2 jak chcesz to mozemy razem skoczyc po ten akumulator. pokaze ci dobre miejsce, wezmiemy na mnie fakturke, odpale ci 20zeta na flaszke. bede w lomzy we czwartek. zainteresowany???? pisz, odpowiedzi bede mial na mailu...
|
|
ja polecam Varte.miałem w jednym aucie gdzie przejezdził 6 lat i następny właściciel auta jeszcze na nim śmiga.nigdy nie było problemów.Centra też jest niezła.
|
|
w świecie opon to możesz kupić dziurawą detkę-są podobno najlepsze! ![]()
|
|
a ja wlasnie kupilem sobie nowe oponki i jestem zadowolony ze swiata opon
|
|
Radimp serwis rowerow znajdziesz na broniewskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |