Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vectra.net |
Witam, mam pytanie do osób które posiadają internet z vectry u was również od wczoraj są braki w połączeniach internetu ? np. u mnie rano tak co godzine na 15min nie było internetu dzisiaj również dopiero co znikł i powstał modem raz się świeci raz nie . Jeśli tylko ja mam taki problem to musze zadzwonić do nich bo to podejrzane .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vectra.net |
ja tesz od wczoraj mam problemy, w innej sieci, w innym miescie. dziwne jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
kryzys
|
|
u mnie jest oki
|
|
jasiu_smietana pisze zawsze tak: "w rzyció so lepsze i gorszę dni :)". U mnie jest i było ok!
|
|
Nie zauważyłem przerw u siebie.
|
|
U mnie sa i to dosyc czesto a nie tylko od wczoraj. Kiedys zglaszalem do nich ale twierdza ze wszystko jest ok (bo i co maja powiedziec).
|
|
Ja od dawna się śmieję że mam "tętniący internet". Tzn. Wszystko chodzi normalnie ale co jakiś czas transfery spadają do zera by po paru minutach skoczyć ponad wykupioną prędkość. Ponieważ jestem laikiem w tej dziedzinie to uknułem sobie teorie że mają za dużo klientów i wydzielają im "po trochu" interneta ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |