Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DAWNO TEMU W TRAWIE:: |
co wam sie przydarzylo naj...bardziej smiesznego kiedykolwiek?? wam albo waszym znajomym???? *juz z piaty raz zakladam ten temat i ciagle byl kasowany ale to nic sprobuje jeszcze raz, bo temat wydaje sie byc ciekawam,tym bardziej ze pare osob wczesniej sie odezwalo. zaczne znowu: <<moji znajomi jak spalam wstawili moje luzko razem ze mna na stol.rano jak wstalam to sie zwalilam:D <<znajomy opowiadal mi,ze jak byl maly,mial ze 4 latka to ustal w oknie, zdjal spodnie i wystawil goly tylek. Jego mama wchodzi do pokoju i sie pyta: -moj boze synku co ty robisz?? a on na to:-nie beda sie te stare kur***wy do nas w okno patrzec:D :D :D <<<mojemu koledze(jak byl maly) bracia dawali robaczki i mowili mu, ze to sa cukierki a on je jadl:P kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DAWNO TEMU W TRAWIE:: |
taki ciekawy jak i ty sam
|
|
<<znajomy opowiadal mi,ze jak byl maly,mial ze 4 latka to ustal w oknie, zdjal spodnie i wystawil goly tylek. Jego mama wchodzi do pokoju i sie pyta: -moj boze synku co ty robisz?? a on na to:-nie beda sie te stare kur***wy do nas w okno patrzec:D :D :D swietne ale z kad takie slowa u takiego malego dziecka?? i jest fajnie
|
|
a ciekawy:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
i w dodatku skromny;)
|
|
no temat fajny ale za duzo pisania.. moze jutro cos napisze bo dzis niemam sily :PP
|
|
"mojemu koledze(jak byl maly) bracia dawali robaczki i mowili mu, ze to sa cukierki a on je jadl:P" To jest najlepsze :) Ubaw po pachy. WEST ile ty masz lat, że śmieszą Cię takie głupoty i starasz zainteresować tym innych?
|
|
a co lepiej sie smiac z pokemonow na fotce? a lat mam wystarczajco duzo. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
mój kolega wrócił z wesela do domu gdzie było pełno rodziny, poszedł do łazienki i potem chciał położyć się do swojej dziewczyny, i nie chcąco się wpakował pod kordłe i uszczypnął za tyłek swoją ciocie... krzyku było co nie miara :)
|
|
ladneim usialas byc napruta ze nie czulas jak Cie z lozkiem na stol laduja xD Who's Your daddy?!!!
|
|
nie mam mocny seny:D <<<<sonia0110 dobre dobre hehehehe:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|