Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wirtuoz |
Wirtuoz co czułeś jak ciągnełeś pierwszy raz pałe za biedronką hehe widzieliśmy cie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wirtuoz |
zrób to co on a bedziesz wtedy wiedział co czuł ???? > > jesli nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o kase
|
|
Napewno nie czułem tego samego co ty jak pierwszy raz brałeś w dupę pod Kauflandem
|
|
Ja *******ę qrwa czy wy już nie macie o czym na tym forum pisać tylko takie pirdoły?? I co ty derver myślisz że zabłyśniesz czymś jak taki temat założysz?? Żal ***** popierdolone dzieci jak masz coś do nie go idź ***** mu to powiedz zapierdol w ryj a nie na forum kozaka strugasz i mocnego w gębie.Ja pierdole co za dzieci.
|
|
pedały Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.
|
|
Denverowi się coś popiżdziło. Nie wiem po jaki **** na mnie naskakuje. Właśnie masz problem to rzyjdz i rozwiąż go osobiście łajzo.
|
|
Mi się nie ********** po prostu znam tego typa z pizzeri i o ile wiem to nie arbuz tylko raczej abdul. A że zrobiłeś na niego wjazd to niebardzo mi pasuje
|
|
O jejku. Coż za lojalność. Chyba zaraz się rozpłaczę hehe. Ależ ty przezabawny jesteś. Najlepiej to idż i wyliz mu dupę hehe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |