czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego tyle zawiści?

Nierozumiem dlaczego w tej Łomży tyle zawiści kazdy z zazdrosci chce każdego pogrążyć ciagle tylko jakies plotki tak szybko rozchodza sie tu nowe wiadomości....Każdy sie każdym interesuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego tyle zawiści?

Łomża to małe miasto, ludzie sa zazwyczaj specyficzni, dlatego czasami tak trudno o anonimowosc. Plotki byly, są i bedą, z czasem przestalo mnie interesowac co ludzie mowia, bo sa sprawy wazniejsze od godzinnego pomawiania kogos. Najlepiej to robic co się żywnie podoba, bez obawy przed opiniami innych... pozdrawiam:)

a mi się wydaje że to wszystko sie dzieje z powodu nieróbstwa,ludzie nie wiedzą co maja z sobo zrobic z tąd tak się dziejeKamilka_191 napisał(a):

> jesli nie wiesz o co chodzi zawsze chodzi o kase...

zgadzam się!!!! gdyby ludziska mieli zajęcie to by nikomu "do zupy" nie zaglądali

heh... naiwni są Ci co myślą, że to dotyczy tylko Łomży.. nie bądźcie niesprawiedliwi :)

a mnie tam nie interesuje co inni mysla na moj temat. a jak mowia to niech se mowia,nie obchodzi mnie to.wiem co robie a czego nie robie i tyle.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

fakt jest taki ze najbardziej zawistne to są baby, chłopy maja bardziej wy***ne na innych, a kobiety sa zawistne i zazdrosne, wystarczy ze jakas jest ladniejsza, zgrabniejsza albo ma ladniejsze buty czy torebke i już jest powód żeby wysłać ploteczkę, tak wnioskuję ze swoich obserwacji.

A to, że ludzie w Łomży wiedzą wszystko o wszystkich to wina tego że jest to małe miasto i poprostu wiekszosc ludzi sie zna jak nie osobiscie to z widzenia... a plotki tak jak powiedziala kamilka byly sa i bedą zawsze... jak komuś przeszkadza to sie przenosi to wiekszego miasta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org