Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego tyle zawiści? |
Nierozumiem dlaczego w tej Łomży tyle zawiści kazdy z zazdrosci chce każdego pogrążyć ciagle tylko jakies plotki tak szybko rozchodza sie tu nowe wiadomości....Każdy sie każdym interesuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego tyle zawiści? |
Łomża to małe miasto, ludzie sa zazwyczaj specyficzni, dlatego czasami tak trudno o anonimowosc. Plotki byly, są i bedą, z czasem przestalo mnie interesowac co ludzie mowia, bo sa sprawy wazniejsze od godzinnego pomawiania kogos. Najlepiej to robic co się żywnie podoba, bez obawy przed opiniami innych... pozdrawiam:)
|
|
a mi się wydaje że to wszystko sie dzieje z powodu nieróbstwa,ludzie nie wiedzą co maja z sobo zrobic z tąd tak się dziejeKamilka_191 napisał(a): > jesli nie wiesz o co chodzi zawsze chodzi o kase...
|
|
zgadzam się!!!! gdyby ludziska mieli zajęcie to by nikomu "do zupy" nie zaglądali
|
|
heh... naiwni są Ci co myślą, że to dotyczy tylko Łomży.. nie bądźcie niesprawiedliwi :)
|
|
a mnie tam nie interesuje co inni mysla na moj temat. a jak mowia to niech se mowia,nie obchodzi mnie to.wiem co robie a czego nie robie i tyle. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
fakt jest taki ze najbardziej zawistne to są baby, chłopy maja bardziej wy***ne na innych, a kobiety sa zawistne i zazdrosne, wystarczy ze jakas jest ladniejsza, zgrabniejsza albo ma ladniejsze buty czy torebke i już jest powód żeby wysłać ploteczkę, tak wnioskuję ze swoich obserwacji. A to, że ludzie w Łomży wiedzą wszystko o wszystkich to wina tego że jest to małe miasto i poprostu wiekszosc ludzi sie zna jak nie osobiscie to z widzenia... a plotki tak jak powiedziala kamilka byly sa i bedą zawsze... jak komuś przeszkadza to sie przenosi to wiekszego miasta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |