piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ubezpieczenie samochodu

Jeśli pierwszy raz ubezpieczam samochód to gdzie najlepiej ubezpieczyć i ile mnie to będzie kosztowało??? Jaka jest różnica cenowa ubezpieczenia w moim przypadku pomiędzy silnikiem 1.9 a silnikiem 2.0.

Czy liczy sie też wiek i lata posiadania prawka???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ubezpieczenie samochodu

to zależy od tego ile ty masz lat ,ile lat ma auto jaka marka ,model oraz tego gdzie mieszkasz .
ale jeżeli chcesz to zrobić u profesjonalisty to zadzwoń 602-405-678.polecam

15234

"Czy liczy sie też wiek i lata posiadania prawka???"

tak

"Jeśli pierwszy raz ubezpieczam samochód to gdzie najlepiej ubezpieczyć i ile mnie to będzie kosztowało???"

naprawde glupie pytanie. auto, rocznik, wartosc, wlasciciel, osoba uzytkujaca, znizki, zwyzki, czy samo OC, czy pakiet z AC itd. to wszystko ma wplyw na cene.

Jaka jest różnica cenowa ubezpieczenia w moim przypadku pomiędzy silnikiem 1.9 a silnikiem 2.0.

podejrzewam, ze niewielka.

wejdz na www.axa.pl, www.link4.pl, www.pzu.pl lub wpisz kalkulator ubezpieczen w google. Tak, to moze byc az tak proste.

Tylko OC. Mam 30 lat 12 lat prawko samochód z 2003 roku.

ludzie rzeczywiscie sa coraz bardziej leniwi. 4lomza.pl to nie caly internet.

Prosze:

http://www.google.pl/search?q=kalkulator+ubezpieczen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org