Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pofolgujmy sobie! |
Wiecie, że marzenia się spełniają? Interesuje mnie o czym marzycie w związku z naszym kochanym miastem, co chcielibyście, żeby się zmieniło, poprawiło, przybyło. itp... Jak w temacie: pofolgujmy sobie! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pofolgujmy sobie! |
chciałbym żeby w naszym mieście nie było bezrobocia,to znaczy żeby każdy kto chce pracować-pracował,chciałbym zeby nie było takiej biurokracji.....i żeby w końcu wypier*olili tych wszystkich czeczeńców!!!!!!!!!
|
|
ja chciałbym żeby zmienił się prezydent zeby obiął stanowisko taki który by nie tylko kradł ale zlikwidował bezrobocie , czeczenów z miasta i żeby dbał o ludzi tak samo jak o swoją rodzine! I pomagał Naszemu Klubowi na dobre i na złe! hehe wiem ze to tylko mażenia i dla tego jest mi przykro :-( Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
a ja bym chcial zeby w lomzy padla 6 w duzego lotka i zeby to byla moja szostka:)
|
|
a ja chcialbym zeby ludzi w miescie przestali zakladac na forum lomzynskim glupie tematy. Ale to chyba nie mozliwe...
|
|
Chciałabym, żeby zmieniła sie mentalność mieszkańców Łomży, żeby każdy dbał o czystość miasta i wokół siebie, żeby ludzie uśmiechali się do siebie i byli przyjemniejsi w kontaktach międzyludzkich. Więcej życzliwosci. A marzenia przecież się spełniają!
|
|
a mi hce sie spac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |