Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Lubicie Piwo ? |
Czy Lubicie piwo ? Jeśli tak to podajcie jakie pijecie Alkoholowe czy bez i jakiej Marki :/ <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Lubicie Piwo ? |
Piwo jet OK Łomża wyborowe - to lubię najbardziej. W innych czuć za dużo chemii.
|
|
Łomża wyborowe lub MM's (Małe Mocne), zależnie od okazji. Jak mam ochote na piwo pije Rarytasa, jak mam ochote sie nachlac to MM's lub Voodka ;]
|
|
Łomża jest niczego sobieale hayniś też jest niezły, ale tyskie ponad wszystkie
|
|
Gówno tam Łomża wyborowe. Walnijta sobie Carlsberga, jak si ę beknie podwójnie (bo to piwko z bąbelkami) - dopiero jest radocha...
|
|
Ja Jak najbardziej lubie piwo najlepiej Carlsberga dobre piwko a co do Łomży to takie sobie ale lepiej pije sie piwo z przyjaciółmi hehe :) TRZYMAĆ SIE PIWOSZE Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
tylko lech...male lomza mozna na koneic aby sie doprawic wiem co mowie...
|
|
Ja najbardziej lubie Łomża Wyborowe. Bardzo dobre jest też piwo z Warszawy (Królewskie) A najgorsze są piwa zza wschodniej granicy - z białegostoku Grzegorz
|
|
Preferuję Palm , ewentualnie Guiness.
|
|
Najlepsze (oprócz Carlsberga i Hainekena): Svyturys extra Kelt Velvet Bażant Łomża wyb. Tyskie Okocim (biały) Kasztelańskie Najgorsze (ze znanych): Dojlidy Belgia Van Pur Warka Wrocław
|
|
Niewyobrażam sobie życia bez piwa
|
|
Jezeli pije to tylko Warkę. Jest Ok jak dla dziewczyny poza tym malo pije wiec nie mialam okazji rozeznac sie w tym temacie
|
|
Co tam marka - wazna jest atmosferka i dymek z papieroska przy piweczku. A czy ktos chodzi jeszcze do Mewy? chyba teraz to tylko pozostalosc , ale kiedys to tam bylo najlepsze lomzynskie z sokiem malinowym a za lada sympatyczna pani i calkiem od lady nie szuplejsza!!.Lomza lala sie strumieniami w niebieskiej poswiacie dymu Klubowo - Sportowego ,gwar i radosc , a na zewnatrz smutne zony szukajace swoich mezow. Andrzej
|
|
dobre piwo nie jest złe :) Ave
|
|
Oczywiście Łomża Wyborowe. Patryiotyzm lokalny. Inne piwa mi nie smakują. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
TRZEBA SKASOWAĆ POSTY I TEMATY TEGO peja. BO TO PODRÓBA !!!!!!!! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
1. Tyskie 2. BECKS 3. Żywiec 4. Lech Pozdrawiam
|
|
Ja Lubie Piwo,wino,wódkę,pepsi i kubusia hehe:) A dlamnie to chyba marka piwa to jest Lech Tyskie Żywiec CarlsbergOkocim Karmi hehe żartuję :) No I może być Browar Łomża :]]]]]
|
|
Piwo jest dobre, ale nie w podrózy bo: Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak się leje. To co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubana. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze- -wszak wciąż szczę jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troje, Chce się powstrzymać -Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na druga Zraszam ją struga, Wagonem szarpie Leje do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańczę, cholera Wzorem Astair'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leje, Skład się zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza- -buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brnę do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe "Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. Zbych
|
|
<hahaha> DOBRE :D
|
|
Heheheheehhehe :) :) To o ABCD była piosenka hehehe PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Każde piwo jest dobre, jeśli się pije w odpowiednim towarzystwie. Ulubione piwo hmm, musiałbym spróbować każdego :). Lubię Lecha i Warkę (nie puszkowane). Smak piwa z puszki jest okropny. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac zgadzam się co do tego towarzystwa 1. Żywiec 2. Warka 3. Lech 4. Żubrzyk 5. Tatra
|
|
Siemka all !!! Ja to preferuję Łomża Mocne ale Żywczyk też jest git ! Nie tam żebym był patriota ale nasze jest dobre! Spróbujcie Czeskiego piwa !! Polecam naprawdę !! Uważam że Czesi robią najlepsze piwo na świecie polecam browary Staropramen i Kozel !! Spróbujcie nie będziecie żałować!
|
|
Skoro czesi rpodukują najlpesze piwa to widocznie Łomża tez jest dobre, bo nei wiem czy wiecie ale Browar produkuje piwa na export właśnie do Czech. niestety tej odmainy naszego rodzimego browaru nie można kupić w polsce, chyab ze ktos ma wejścia w Browarze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |