Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda na 4lomza |
Od 2 tygodni odpowiadamy na pytanie: Jak oceniasz samorząd miasta w polowie kadencji? Oddano 1118 glosów. I to wszystko. Czemu sluzy taka sonda, jesli nie mozna zobaczyc jej wynikow???? A moze informacja ta jest tajna ze wzgledu na negatywna ocene pracy samorzadu i Prezydenta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda na 4lomza |
Nie można? Ja widzę.
|
|
Jak oceniasz samorząd miasta po połowie kadencji ? Prezydent OK., a Rada kiepska 97 głosy Rada dobra, a Prezydent zły 198 głosy Rada i Prezydent dobrze pracują 38 głosy Mogliśmy wybrać znacznie lepiej 789 głosy JA głosowałem na to pierwsze POZDRO ALL Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
Dziekuje !!!
|
|
NIe ma zaco ale następnym razem kup okulary i rozejrzyj się ... <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Wg mnie wychodzi na to że cała rada ma sumarycznie więcej znajomy ch i rodziny niż prezydent.... Zastanówmy się jak wyszła by proporcja gdyby głosy na radę podzielić przez ilość radnych. :) --- PGG
|
|
Jak oceniasz samorząd miasta po połowie kadencji ? Prezydent OK., a Rada kiepska 97 głosy Rada dobra, a Prezydent zły 198 głosy (23 radnych - 8,61 głosa na radnego :D ) Rada i Prezydent dobrze pracują 38 głosy Mogliśmy wybrać znacznie lepiej 789 głosy --- PGG
|
|
Nie ma odważnych do dalszej matematyki?
|
|
333 głosy na 789: Razem 1122... A reszta milczy. Z 60-cio tysięcznej rzeszy Łomżyniaków. Odliczając noworodków i dzieci, jakby ciut przymało. W następnej kadencji będzie jeszcze mniej. Tak to widzę. Ludziska, pchajta się na stołki. Kasa niezła, a wygra, kto ma większą rodzinę.
|
|
Zastanawiajacy jest ostatni punkt ankiety "Moglismy wybrac lepiej" Pytanie tylko kogo? Ci lepsi nie startowali w wyborach. A swoja droga 8,61 na Radnego w porownaniu do 97 na Prezydenta jasno pokazuje, ze wybor Prezydenta byl sluszny.
|
|
Dzizas... Niniejsza "sonda" niczego nie pokazuje, ponieważ nie ma absolutnie żadnej wartości badawczej i nie spełnia wymogów metodologicznych właściwych dla tego typu badań społecznych. Wyników takiej "sondy" nie można uogólniać na jakąkolwiek zbiorowość, tym bardziej na mieszkańców ponad 60-cio tysięcznego miasta. Dla dociekliwych: A. Sztumski, Wstęp do medod i technik badawczych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |