Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allegro-praca |
Witam :) mam pyatnie, czy może ktoś dostał propozycje pracy na allegro, lub pracował w ten sposób dla kogos?Chodzi mi o wysokość zarobków, napewno jest to uzaleznione od wydajnosci sprzedazy itp. Ale mniej wiecej średnia płaca ile może wynosic, lub jaki % od sprzeday mogą zaproponowac? Osoby coś wiedzące na ten temat proszę o odpowiedz, pozdrawiam ciepło :) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allegro-praca |
Praca "na Allegro"? Nie słyszałem o czymś takim. Owszem, istnieje serwis "Allegro Praca" ale jest to tylko i wyłącznie serwis ogłoszeniowy innych firm, które poszukują pracowników "w realu". Chyba, że masz na myśli pracę jako sprzedawca na Allegro. Takowej bym nie polecał, przynajmniej w ciągu najbliższych kilku miesięcy. Rynek stoi w miejscu, recesja nie jest aż tak duża jak zapowiadano, ale ludzie zwyczajnie boją się wydawać pieniądze. Chyba, że to jakiś rewolucyjny produkt :-) Prowokator
|
|
Chętnie bym się tam zatrudnił. Troche już siedze w allagro i jestem obeznany w tym. Pomysłowo.
|
|
Darujcie sobie w tym temacie jeśli chodzi o pracę, chyba że macie coś do sprzedania to owszem.
|
|
Wczoraj czytałem że jakieś tam wydawnictwo daje 30% prowizji od sprzedaży ich produktow via internet. Ale słabe te ich pozycje były, więc nie drążyłem tematu dalej
|
|
jakies 2 lata temu, sklep agd rtv nie pamietam nazwy ten na woziwodzkiego szukal osoby ktora bedzie wystawiala ich towar. ale szczegolow nie znam i jest fajnie
|
|
Jak by coś takiego nadal istaniało.Piszcie śmiało Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |