Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biuro Podróży |
Bardzo proszę o podpowiedź, które biuro podróży w Łomży jest najlepsze. Chcę zorganizować wycieczkę dla młodzieży Dzięki misiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biuro Podróży |
Eurolines.jest taka fajna pani pilotka i zawsze pilnuje czy sa wzszyscy i czy nikogo nie brakuje. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Dzięki, a na której ulicy jest to biuro? misiek
|
|
Zainteresuj się może oferta: http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=45
|
|
Robin jest w porządku
|
|
jedne biuro jest w 4+ kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
obok dworca w 4+ jest te biuro jak wchodzisz to pierwsze po lewej kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Przy ABC jest niezłe biuro ,natomiast przy 4+ nie polecam-jeden raz skorzystałam z ich usług i napewno ostatni:(
|
|
A czy to przy ABC nie nazywa się Tomi Tourist ( czy może coś koło tego ) ? Jeśli tak, to jest to stare, ale porządne biuro .
|
|
Najlepsze biura , to internetowe portale turystyczne: travelplanet , easygo , wakacje.pl . Np. na jednym z nich widziałem ze 2 niedziele temu Egipt na tydzień z allinclusive w hotelu Hilton ***** za 1360 zł , z tym , że trzeba było lecieć zaraz w następny dzień , tj poniedziałek. Sam klepię w ten sposób extra tanie i jakościowo super wyjazdy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |