poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BLACK RED WHITE

Co się dzieje z salonem meblowym BLACK RED WHITE za Prymą? W sobotę było tam pusto, może gdzieś go przeniesiono?

Będę wdzięczna za odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BLACK RED WHITE

Tez byłam w sobote i tam nic nie ma.Jesli szukasz mebli z BRW to sa one np w Mebloluxie na Legionów,na Żabiej.

E tam, te mebelki nie są dobrej jakości

***********Darmowe konto Rapidshare************

http://rapidshare.abus3r.eu/3825

nie wiem czy to ten salon... ale na allegro jakis stoi

Szkoda, bo tam mieli bardzo dużo mebli, można było sobie popatrzeć i wybrać, a tak z katalogu to nie to samo :/

nie i pewnie szybko nie bedzie duzo płacili za wynajm i splajtowali ....

Zlikwidowany z końcem grudnia. Meble BRW dostaniesz prawie w każdym sklepie meblowym, najtaniej w "kiszce" przy dworcu.

TE MEBLE TO NAJGORSZE DZIADOSTWO,OWSZEM ŁADNE I PRZYSTĘPNE CENOWO ALE ROZPADAJĄ SIĘ W OCZACH LEPSZE SĄ NP. .BYDGOSKIE

Niedawno kupowałam meble i o mało nie przepłaciłabym, w BLACK RED WHITE te same meble były droższe o 600 zł niż w salonie na Wyszyńskiego... to tak ku przestrodze

BRW to **** i tyle , żałuje że cały przed pokój nimi wykończyłem teraz żałuje ale takie życie jak się chce tańsze ale cena mówi sama za jakość .

To może i faktycznie dobrze, że zamknięto ten salon meblowy :)
A powiem Wam, że przecież w Łomży w prawie każdym salonie mają meble Black Red White, więc nie wiadomo na co się trafi...

A salon na ul. Wyszyńskiego naprawdę jest dobrze wyposażony i wczoraj znalazłam to, czego szukałam :) Ceny przystępne i wybór duży.

z meblami jest o tyle gorzej, że raczej nikt ich nie zamawia przez neta :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org