Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w domku jednorodzinnym |
Witam! Wiem, że powinienem poszukać w wyszukiwarce i taki temat pewnie był. Niestety mój net jest tak tragiczny,że dopiero za 8 razem udało mi się odpalić 4lomze:( Mieszkam w domku jednorodzinnym-mam neta z technika-4lata było ok niestety od pół roku jest tylko gorzej-coś tam poprawiają i naprawiają a net działa a raczej nie działa tak jak nalezy. Moje pytanie brzmi- jakiego neta mogę mieć nie mając telefonu na kablu w domku jednorodzinnym( w bloku bez wachania wziąłbym IST)?? Opłaca się net typu blueconnect?? Z góry dziękuję za okazaną pomoc bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w domku jednorodzinnym |
Gdzie mieszkasz ;) możesz iPlusa wziąć jak masz zasięg a na pewno masz ;)
|
|
okolice partyzantów:) matka ma komórke z plusa chodzi ok:) bigi2004
|
|
kazdy internet lepszy niz ten z sieci komorkowych
|
|
na ulicy kwiatowej zaraz obok komisu samochodowego mieszka facet co zakłada internet w domach jednorodzinnych dosyć dobry i niedrogi internet nie znam nr więc przejdź się zapytaj na pewno trafisz na ogrodzeniu ma dosyć duży szyld to po tym poznasz
|
|
mam tego neta od pana z kwiatowej mieszkam niedaleko patryzantów internet jest radiowy zalezy od pogody jak chodzi ;)) oto numer do własciciela 508-295-688 086-218-05-55
|
|
jeśli miałby już to być internet komórkowy to raczej polecam PLAYA - większe transfery, mniejsze pieniądze, krótsza umowa.
|
|
Wez netstera radiowke
|
|
wlasnie mam z kwiatowej bigi2004
|
|
Witam ja mam internet radiowy z firmy intertor i nie narzekam już od 3lat tu masz numer 505506326 co do ceny to idzie sie dogadać i umowa na czas nie określony w kazedej chwili możesz zrezygnować jakby było coś nie tak ale u mnie wszystko w porządku to i u ciebie powinno ładnie działać.Pozdrawiam
|
|
Ja słyszałam, że netster jest nienajgorszy, działa nawet na wsi poza Łomżą, znajomi tam mieszkają i mają ten internet, chwalą go sobie
|
|
Chwalą bo innego nie mieli.Lepszy rydz niż nic
|
|
Neostrade a na pewno masz dostep do tp
|