Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
volvo s40 |
Witam, potrzebuje waszych opini na temat Volvo s40 kombi odpada, rok 98- 2000. Zastanwaiam się nad kupnem tego, bo tych opli i pasatów tyle jest a ja chce coś innego i wpadło mi Volvo. Nie mowie że tam te są zle. A volvo zdaje się być solidne, nawet ładne i bardzo dobrze są wyposażone. Tylko odstrasza mnie myśl naprawy albo jak by było sprzedać takie cos za 2 lata... właśnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: volvo s40 |
Witam, ten model volvo o którym mówisz to dziadostwo, ostatnie prawdziwe szwedzkie volvo to rok 1998.Ja jeżdżę Volvo 850 TDi kombi.1996 rocznik, wóz na medal. Poprzednio miałam volvo 240 kombi w dieslu i benzynie.Samochody nie do zajechania.Jesli któs lubi"kanciaki".Generalnie polecam Volvo, części dostepne bez problemu. Kasia Arbuz
|
|
dokladnie kup starsze volvo a bedziesz zadowolony, s40 98 zlota maszyna
|
|
poprzednicy mają racje VOLVO to były te stare , te takie śliczne do którego się przymieżarz to renuwka 19 pod ładną pokrywką volvo
|
|
volvo s40- nie mam nic do zarzucenia. auto niebanalne, wytrzymałe, eleganckie. styl ponadczasowy. nie spuje się często, a części wbrew pozorom nie są drogie. polecam 40 z 1,8 benzyna, 115 KM, nie pali za duzo:)
|
|
s 40 to nie volvo, przykro ale tak jest jeden wielki szrot elektronika pada w kazdym detalu plyta podlogowa z carismy a silnik z renault. Niemasz problemu kup s40 powodzenia zycze. a jak ktos mowi se to dobre auto to musial sie do niego przesiasc z malucha.
|
|
Ford kupil Volvo i oczywiscie zmiany w nim sa takie aby wszystkie posiadane przez nich marki uzywaly tych samych czesci- taniej w ten sposob. Pamietam czytalem o tym ze nowy Saab np. uzywa tych samych drzwi co Cadillac. Dokladnie tych samych w ksztalcie i konstrukcji drzwi. Pewnie tylko wykonczenie w srodku ma inny wzor. I tak pewnie jest z elektronika, napedem....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |