Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Monitor oddechu |
Witam jeżeli orjętuje się ktoś, gdzie w Łomży można dostać monitor oddechu najlepiej Angel C.... proszę pisać. Jeżeli znacie, prosiłbym także o cenę. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Monitor oddechu |
przyjdz pod ratusz, ja bende ci liczyl... wdeh, wydeh, wdeh, wydeh... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu_smietana ty jestes taki pusty czy tylko takiego starasz sie zgrywac. Jezeli nie wiesz w czym problem i po co komus monitor oddechu to lepiej sie nie udzielaj. rambo777 zapewne twoje dziecko mialo zatrzymanie oddechu. Znajac sprawe z doswiadczenia bylo to juz wiele razy dlatego lekarz powiedzial ci o takim urzadzeniu. Nie wiem czy to ci pomoze ale powiem ze moja corka gdy miala 6 tygodni miala takie sytuacje kilkanascie razy dziennie. Ostatniego dnia gdy juz trafilismy do lekarza miala okolo 10 razy w ciagu 5minut. Bylo to straszne. Nie wiem u jakiego lekarza byles z dzieckiem ale napisze ze mojej corce stwierdzil refluks, przepisal kilka lekow i nastepnego dnia rano juz widac bylo poprawe. W szpitalu jak wczesniej lerzala to dali jej taki aparacik ale dzialal wtedy gdy nie bylo to konieczne a jak sie zaczynalo cos dziac to nie dawal znaku. My mielismy dla naszej corci monitor oddechu "baby sense" bardzo fajny wkladalo sie go pod materac i wszystko ok. Jezeli masz jakies pytania to pisz na priv. Jezeli chodzi o ten angel C to jest sporo sklepow medycznych w lomzy wiec na pewno cos znajdziesz. Jak wpadnie mi cos w oko to napisze na forum
|
|
Bo jasiu_smietana to linuksowy fundamentalista, bądźcie wyrozumiali :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Posiadam ten model monitora, ale dostalam go w prezencie z zagranicy. Wiem, ze kosztowal okolo 100 euro. Widzialam takie w Bialumstoku w Smyku, niestety nie pamietam ceny. Monitor dziala super, spie spokojnie. Nigdy jeszcze nie zadzialal falszywie
|
|
Sprawdź używane na allegro. Kupisz za pół ceny. POzdrawiam
|
|
Witam na ul.Hipokratesa jest sklep medyczny tam kupowałem taki monitor koszt ok 350 zl bez nianki.
|
|
Angel Care- takich rarytasów to nie mam ale jak jestes zainteresowany to mam monitor oddechu troche stary ale nigdy nie był uzywany kiedys przyszedł sobie do mnie z zagranicy jak jestes zainteresowany to pisz na maila , musiałbym kupic baterie i sprawdzic czy działa i moge ci go oddac za pare PLN no ale nie za 500 zł chyba ze bogaty jestes to kup sobie na allegro. jonybe20@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |