poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Monitor oddechu

Witam
jeżeli orjętuje się ktoś, gdzie w Łomży można dostać monitor oddechu najlepiej Angel C.... proszę pisać. Jeżeli znacie, prosiłbym także o cenę.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Monitor oddechu

przyjdz pod ratusz, ja bende ci liczyl... wdeh, wydeh, wdeh, wydeh...

jedyny prawdziwy jasio :}

jasiu_smietana ty jestes taki pusty czy tylko takiego starasz sie zgrywac. Jezeli nie wiesz w czym problem i po co komus monitor oddechu to lepiej sie nie udzielaj.
rambo777 zapewne twoje dziecko mialo zatrzymanie oddechu. Znajac sprawe z doswiadczenia bylo to juz wiele razy dlatego lekarz powiedzial ci o takim urzadzeniu.
Nie wiem czy to ci pomoze ale powiem ze moja corka gdy miala 6 tygodni miala takie sytuacje kilkanascie razy dziennie. Ostatniego dnia gdy juz trafilismy do lekarza miala okolo 10 razy w ciagu 5minut. Bylo to straszne.
Nie wiem u jakiego lekarza byles z dzieckiem ale napisze ze mojej corce stwierdzil refluks, przepisal kilka lekow i nastepnego dnia rano juz widac bylo poprawe.
W szpitalu jak wczesniej lerzala to dali jej taki aparacik ale dzialal wtedy gdy nie bylo to konieczne a jak sie zaczynalo cos dziac to nie dawal znaku.
My mielismy dla naszej corci monitor oddechu "baby sense"
bardzo fajny wkladalo sie go pod materac i wszystko ok.
Jezeli masz jakies pytania to pisz na priv.
Jezeli chodzi o ten angel C to jest sporo sklepow medycznych w lomzy wiec na pewno cos znajdziesz.
Jak wpadnie mi cos w oko to napisze na forum

Bo jasiu_smietana to linuksowy fundamentalista, bądźcie wyrozumiali :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Posiadam ten model monitora, ale dostalam go w prezencie z zagranicy. Wiem, ze kosztowal okolo 100 euro. Widzialam takie w Bialumstoku w Smyku, niestety nie pamietam ceny.

Monitor dziala super, spie spokojnie. Nigdy jeszcze nie zadzialal falszywie

Sprawdź używane na allegro. Kupisz za pół ceny. POzdrawiam

Witam na ul.Hipokratesa jest sklep medyczny tam kupowałem taki monitor koszt ok 350 zl bez nianki.

Angel Care- takich rarytasów to nie mam ale jak jestes zainteresowany to mam monitor oddechu troche stary ale nigdy nie był uzywany kiedys przyszedł sobie do mnie z zagranicy jak jestes zainteresowany to pisz na maila , musiałbym kupic baterie i sprawdzic czy działa i moge ci go oddac za pare PLN no ale nie za 500 zł chyba ze bogaty jestes to kup sobie na allegro. jonybe20@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org