Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z bielizną |
W końcu jakiś inny sklep z bielizną, nie tylko chinczyk :), dużo fajnych rzeczy, fajne koszulki i komplety bielizny,ogolnie dużo markowych rzeczy. polecam ps jak znacie podobny prosze o adres
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z bielizną |
pisze o sklepie na długiej nad 517, jakis inny adres????
|
|
wiesz najlepiej to unikac malych sklepikow, tam zawsze chca ci wepchnac co ci sie nie podoba radze ci troche wieksze sklepy, wtedy czujesz sie swobodnie i mozesz wybierac i przymierzac wiele razy , jest duze lustro i sie w nim przegladasz
|
|
żenada sie tak reklamowac!
|
|
fedor - ty tez rozumiesz tak jak maniaxxx to jest normlny przyklad z zycia, jak tak wszystko mozna interprertowac? pisze na temat
|
|
...przecież to nie było do ciebie szaszu...! a ode mnie to się odczep!-kulturalnie mówiąc...
|
|
wiesz maniaxxx- ja nie zaczelam a co do twoich interpretacji to sa, na twoim poziomie
|
|
Są może w tym nowym sklepie stringi z perełkami???Wie ktos może??Proszę o odp.Dzięki.
|
|
"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" po jakiego grzyba taki tekst jak codziennie jakiś młot się reklamuje Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
witam.napisałam o nowych swoich doświadczeniach w mieście,więc niewiem o co ci chodzi.pozdrawiam
|
|
W swoim zyciu mialas napewno wiele ciekawszych doswiadczen o ktorych bys mogla napisac. No a odkrycie sklepu z GACIAMI na dlugiej to az takie interesujace nie jest.
|
|
pitié papkarol masz racje, lubie filozofie twojej wypowiedzi prosze daj mi oswoic sie z tematem bielizna-
|
|
hmmm kasia2008 wybrałas zły temat bo łomżynskie dziewczeta zmieniaja majteczki jak poprzednie sie połamia. szaszu nie oswajaj sie z tematem dziewczyny bez majtek sa bardziej sexy. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
mowisz
|
|
www.besexi.pl - ten sklep jest z Łomży Na walentynki jak znalazł Ę.Ą.
|
|
witam.ok.dzięki sprawdzę.pozdrawiam
|
|
chyba nie jesteś dziewczyną .........napewno nie jesteś dziewczyną.
|
|
witam .jesteś niegrzeczny.jakie ty dziewczyny znasz ????????? z łomży????????
|
|
Bywam Niegrzeczny ostatnio na forum pytał gdzie sie bawią FAJNE dziewczyny..:) Nie dziwię mu sie w takim razie,że ich poszukuje,bo te które on zna-jak sam pisze-zmieniają majteczki jak poprzednie się połamią...
|
|
Niewiem o co mu chodzi, wydaje mi się ,ze my akurat nie mam y na co narzekac, jest w Łomży wiele pięknych kobiet.
|
|
to po co jechac do belgii i taka dluga droga, niech zostanie w lomzy:)
|
|
hmmm ja szukam fajnych czyli tych bez majteczek a jesli juz musza je miec to najlepiej na głowie... szaszu do belgii droga długa i kreta podobno corazciezej tam pedałowac i pedały maja pod gorke;) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Aby do tematu głównego powrócić, bo przeciez dziewczyny lubią bieliznę, to polecam sklep na ul Długiej obok drogerii Best! Bardzo miła Pani tam pracuje i zawsze chętnie doradzi, no i nie ma tam chińszczyzny, w kazdym razie ja nie widziałam! :) Jest jeszcze na Długiej sklep Triumpha, tam też można śliczne łaszki zakupić! Poprzymierzać również, jak kto woli!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |