wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gaz obronny

Witam gdzie można kupić w Łomży gaz łzawiący do samoobrony. Proszę o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gaz obronny

W sklepie sportowym na Bernatowicza. Ostatnio kupowałem 15zł zapłaciłem.

<-_->

i po co ci ten gaz..w przypadku nagłego ataku to nawet nie zdązysz ........ :P kazdy wie o co chodzi:).Ja ci moge teleskopówe za 20 zł sprzedac hehe

zapisz sie na boks to naucysz sie bronic i nie będziesz potrzebowal gazu:)

fitch77

Teleskopa też można nie zdażyć wyciagnać :)

Wyjąć jak wyjąć, ale rozwinąć i zrobić zamach :) Zależy gdzie chcesz używać. Za pomocą teleskopówki można stosować rożne chwyty i do jej używania też radzę jakiś kurs przejść, bo to bardzo przydatna rzecz ;) Co do sztuk walki, to myślę, że w konfrontacji z taką metalową pałką może nie wystarczyć i można po prostu uniku nie zrobić, a potem płacz... Jeśli człowiek jest nieodpowiedzialny to może tym zabić, dlatego jeśli nie musisz, to tego nie kupuj, ew. zadawać możesz ciosy w stawy, palce. Najbezpieczniejszy jest gaz, ale nie taki za 15zł... Kup coś w stylu Sabre Red, żelowy/stożkowy, lub inny w zależności od warunków użytkowania :) Pozostaje jeszcze opcja miecza samurajskiego ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

nóż kuchenny se kup

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org