Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gaz obronny |
Witam gdzie można kupić w Łomży gaz łzawiący do samoobrony. Proszę o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gaz obronny |
W sklepie sportowym na Bernatowicza. Ostatnio kupowałem 15zł zapłaciłem. <-_->
|
|
i po co ci ten gaz..w przypadku nagłego ataku to nawet nie zdązysz ........ :P kazdy wie o co chodzi:).Ja ci moge teleskopówe za 20 zł sprzedac hehe
|
|
zapisz sie na boks to naucysz sie bronic i nie będziesz potrzebowal gazu:) fitch77
|
|
Teleskopa też można nie zdażyć wyciagnać :)
|
|
Wyjąć jak wyjąć, ale rozwinąć i zrobić zamach :) Zależy gdzie chcesz używać. Za pomocą teleskopówki można stosować rożne chwyty i do jej używania też radzę jakiś kurs przejść, bo to bardzo przydatna rzecz ;) Co do sztuk walki, to myślę, że w konfrontacji z taką metalową pałką może nie wystarczyć i można po prostu uniku nie zrobić, a potem płacz... Jeśli człowiek jest nieodpowiedzialny to może tym zabić, dlatego jeśli nie musisz, to tego nie kupuj, ew. zadawać możesz ciosy w stawy, palce. Najbezpieczniejszy jest gaz, ale nie taki za 15zł... Kup coś w stylu Sabre Red, żelowy/stożkowy, lub inny w zależności od warunków użytkowania :) Pozostaje jeszcze opcja miecza samurajskiego ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
nóż kuchenny se kup
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |