Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Cafe z drukarka laserową w Łomży |
Witam Wiecie gdzie w Łomży jest kafejka internetowa z drukarką laserową ?? W domu mam internet ale potrzebuje drukarki laserowej a mam tylko atramentową , heh objechałem pół Łomży i niema jedna na Szosie Zambrowskiej ale tam nie ma koleś laserowej , czyżby internetowy biznes już się nie opłacał ? w sumie w I S T można mieć neta za 30 czy 25 więc się nie dziwię...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Cafe z drukarka laserową w Łomży |
ehhh jak sobie Drima przypomne ;]] lezka sie w oku kreci :pp
|
|
odpowiedzialas same sobie na pytanie więc ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
A cos Ty robila na szosie tam, tylko psy i koty chodza tam to juz nikt nie chodzi nia ma tam browaru
|
|
Jestem ciekawa jaki temat chcesz zepchnąć z głównej strony?????
|
|
To jak masz net w domu, to zapisz sobie co chcesz wydrukowac, wrzuc na pendrive czy plytke i idz gdzies do sklepu komputerowego/punktu xero i wydrukuj...
|
|
Kafejka jest jeszcze na Starym Rynku- Adams Cafe, tam też można drukować tylko nie jestem pewna czy to atramentowa czy laserowa
|
|
ja znam, ale tylko z widzenia- to kafejke, duzo tam ludzi bywalo ale ja bardzo kochaaam kawe, ja na oczy nie widzialam lazerowej-- taki tlumok
|
|
ja znam, ale tylko z widzenia- to kafejke, duzo tam ludzi bywalo ale ja bardzo kochaaam kawe, ja na oczy nie widzialam lazerowej-- taki "domo-stan"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |