Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wys. maz 6 -0 ŁKS |
wynik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wys. maz 6 -0 ŁKS |
gdyby grali o klasę niżej osiągali by lepsze wyniki, moc finansowa tego klubu nie zasługuje aby ośmieszać miasto na tym poziomie rozgrywek.
|
|
A co Wy się ***** ludzie spodziewaliście samych wygranych ? Na **** w ogóle ten temat zakładałeś ? Żeby się pośmiać z ŁKSu i pokazać jaki to jesteś fajny ? Wy zapominacie chyba o tym że tam grają młode chłopaki, za darmo, co dopiero debiutują na tym poziomie rozgrywek, i oni mają zbierać doświadczenie, żeby nam w przyszłości to zaprocentowało, a tu taki burak zakłada temat, żeby paru typów co nie widzą życia po za netem, mogło się wyżyć na tym klubie i dowartościować swoje ego, ludzie ***** ogarnijcie się, kogo nie interesuje ŁKS, temu **** go tego czy on wygyrwa czy dostaje 0-10. Kto ma być z tym klubem, ten będzie, i dla niego z mojej strony ogromny szacunek, bo tylko cioty opuszczają tonący statek, i takim ludziom wielki **** w dupę !!! Tyle z mojej strony. pozdrawiam
|
|
ja tam na piłce nożnej się nie znam, ale dla samego klubu respect że się nie rozpadł, szacunek że gra dalej choć było b.źle.. a kogo piłka noża nie obchodzi niech znajdzie sobie inny temat do narzekań bo ten klub to ostatnia rzecz która w Łomży się jeszcze jakoś trzyma
|
|
siarak kołku to informacja o wyniku, wylecz swoje komleksy
|
|
heh kompleksy, muszę Cię rozczarować, ale nie mam z tym problemów, ale za bardzo się uniosłem, więc sorry, jednak musisz mnie zrozumieć, bo dużo jest tutaj ludzi, co nic innego nie potrafi, tylko narzekać i wyśmiewać innych. A ŁKS, nie jest i nie powinien być powodem do kpin. pozdrawiam
|
|
siarak - popieram 100% ! ! ! ! ! mario
|
|
ja nie śmieje się z ŁKS-U !!!!!!!!!! nie liczy się wynik liczy sie jak sie gra !!!!!!!!!!
|
|
siarak popieram !!
|
|
mimowszystko siarak zle zrozumiales... jak by nie bylo, adamo podal sam wynik, jest wielu chetnych ktorych nie bylo na meczu a chca go znac... twoje sprucie nie ma sensu, bo adam nawet nic nie napisal... ;)) no coż, wynik mnie nie zdziwil... kiedyś bedzie lepiej
|
|
Ja pier.. jaki wynik Pomysłowo.
|
|
Ch. z wynikami ŁKS jesteśmy z Wami. Pozostaję podziękować chłopcom za walkę bo oni na pewno starają się jak mogą. Kiedyś będzie lepiej ale my nie możemy się od klubu odwrócić. PS. Gdzie jesteście człowieczki od oczerniania ŁKSu. Przybywajcie bo mam zły humor. PS2. Za tydzień mecz u z Concordią Piotrków Trybunalski. Zabierajcie dziewczyny, kolegów koleżanki. Ja namówiłem dziewczynę i jej się spodobało teraz czeka tylko następnego meczu z wielkim zapałem. Zabierzcie kogoś kto nie był a może sam nie byłeś:) Wydasz 10 zł mniej na piwo a chociaż spróbujesz a nuż Ci się spodoba:] Zapraszam Support Your Local Football Team.
|
|
Tak długo się nie pociągnie. Jakoś nikt nie chce spłacać długów. Wg mnie jest to przedłużanie agonii.
|
|
Dlaczego na 4lomza.pl nie ma zdjęć z meczu?
|
|
4lomza juz chyba sie też odwrócilo od ŁKSu i nie wysłało na smieszny bo 60 km wyjazd reportera :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |