wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wszyscy do rezerwy

Nie wiem czy wiecie, ale od dziś (właściwie od piątku) każdy poborowy może iść do WKU i distać wpis do książeczki o przeniesieniu do rezerwy!
http://www.wp.mil.pl/pl/artykul/6460

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wszyscy do rezerwy

taa a tam niespodzianka kalosze i bilecik w jedna strone :D

Prawie masz racje....Rajder. Tylko ustawa musi zostać jeszcze opublikowana w Dzienniku Ustaw, żeby była obowiązująca w tym kraju(akurat ta wejdzie w życie z chwilą ogłoszenia). A na chwilę obecną nie ma jej jeszcze w Dz.U. - ale można już zacząć szukać książeczki...

Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem

dzwoniłem wczoraj po 15 niby już będzie wbijana rezerwa... pierwszeństwo będą mieli Ci którym jest to najbardziej potrzebne, czyli tym co chcą iść do policji, wziąć kredyt itp.

;)

15 lutym oczywiście ;)

;)

do mnie list przyszedl kiedys najpierw normalny zeby przyniesc usprawiedliwienie a potym polecony ale nikt nieodebral i cisza do tej pory myslicie ze mozna isc spokojnie po wpis??

słyszałem, ze s powrotem wprowadzą nabór ,gdyż Państwo nie mam pieniędzy na armie zawodowo

drop83 były takie plany ale ostatecznie zostaje na armii zawodowej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org