Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wszyscy do rezerwy |
Nie wiem czy wiecie, ale od dziś (właściwie od piątku) każdy poborowy może iść do WKU i distać wpis do książeczki o przeniesieniu do rezerwy! http://www.wp.mil.pl/pl/artykul/6460
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wszyscy do rezerwy |
taa a tam niespodzianka kalosze i bilecik w jedna strone :D
|
|
Prawie masz racje....Rajder. Tylko ustawa musi zostać jeszcze opublikowana w Dzienniku Ustaw, żeby była obowiązująca w tym kraju(akurat ta wejdzie w życie z chwilą ogłoszenia). A na chwilę obecną nie ma jej jeszcze w Dz.U. - ale można już zacząć szukać książeczki... Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
dzwoniłem wczoraj po 15 niby już będzie wbijana rezerwa... pierwszeństwo będą mieli Ci którym jest to najbardziej potrzebne, czyli tym co chcą iść do policji, wziąć kredyt itp. ;)
|
|
15 lutym oczywiście ;) ;)
|
|
do mnie list przyszedl kiedys najpierw normalny zeby przyniesc usprawiedliwienie a potym polecony ale nikt nieodebral i cisza do tej pory myslicie ze mozna isc spokojnie po wpis??
|
|
słyszałem, ze s powrotem wprowadzą nabór ,gdyż Państwo nie mam pieniędzy na armie zawodowo
|
|
drop83 były takie plany ale ostatecznie zostaje na armii zawodowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |