Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odchodze z tego walnietego Forum! |
Odchodze z tego forum nie ma tu normalnych ludzi takich jak JA ! WaLe was wy H***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odchodze z tego walnietego Forum! |
HMN.....Napewno reszta bedzie zadowolona :):):)))))))))))))) Dlamnie to bogłeś zostać ale nie pisac temat za tematem. Ale i tak masz dużo popularność bo przez dzień tyle postów dostac to rekord :0 ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
"A bij ty w krzaki kajdaniarzu..." Kurcze, chyba nawet Peja dłużej wytrzymał. No ale jest jeszcze ZioMeK, który z niewiadomych powodów jawi mi się jako mentalny spadkobierca Barteza - "dla mnie masz brajla"! ;-) Będzie śmiesznie...
|
|
Dzięki Ci Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
"nie ma tu normalnych ludzi takich jak JA" Fakt, takich "normalnych" jak Ty, to tu napewno nie ma. Ale tak, czy siak, bardzo słuszna decyzja. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Mad_Blunted_Jazz daruj se bo robisz sie jak ten nienormalny frajer i jak powiem ci coś !! Bartez to Ja tylko w nowym NickU ! ty Jazzie !! ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Wiesz Bartez, nie doceniasz naszego intelektu. Jak tylko przeczytałam Twoją pierwszą wypowiedź, od razu wiedziałam kto jest autorem.:D Chciałoby się powiedzieć: Amen!!! Ale i tak myślę, że nienormalny nastolatek zmieni nick i dalej bedzie śmiesznie :)
|
|
Re: JA nie wychodze z tego Forum! |
kaschia jesli wiesz to znaczy ze madra jesteś no i co ztego ze zmieniłem nick ? na tanten nie mogłem wejsc :(((( ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
I chwała ci za to......
|
|
Oj, jaka szkoda... Pozdrawiam
|
|
Ziomek: "ty jazzie..." - uj, aj! Ale mnie zabolało, hyhyy. To żeś mnie powalił! Wiedziałem, że będzie zabawnie, ale nie przypuszczałem, że aż tak i w takim ekspresowym tempie. Bartez vel Ziomek - dostrzegam w Twojej osobie cudowne remedium na trapiącą niektórych zniżoną samoocenę. Wystarczy się porównać z Tobą i od razu lepiej.... Do "normalnego-inaczej-małolatka" - do szkoły, a po szkole do domu ksiązki czytać...
|
|
CZY W TYM CO NAPISAŁEŚ JEST SENS ? BO JA ANI NIE ZROZUMIAŁEM ANI NIE WIDZE SENSU TAK SAMO Z TYM 15 LATKEM JA TERZ MAM 15 LAT I CO Z TEGO ? ON MOZE JEST Z ZTZ-ÓW CZY JAK KTAM TAKA SZKOŁA SPECJALNA NA WOJSKA POLSKIEGO CO UCZA SIE ODRAZU ZAWODU :)))))))))))))))) ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Re:Ziomek ZDZ - Zakład Doskonalenia Zawodowego Pozdróweczka:)))
|
|
...albo: Zakład Dzieci "Zdolnych" :-) Pozdro!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |