poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRY mechanik do omegi TD

Chciałbym zapytać czy wie ktoś może gdzie mogę sprawdzić błędy z komputera, stan rozrządu i takie tam inne duperele w omedze B 2,5 TD ????? jakis serwis w łomzy jesteście mi w stanie polecić????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRY mechanik do omegi TD

A jaki ty masz w TD komputer...? Może o TDI ci chodzi a to już różnica...........

TDi w Omedze chcesz tu zablysnac czy co:)

Lasvegas stara baza wzgs piłsudskiego 52, 508 303 085

z omega 2.5 td najlepiej do piatnicy przy samym rondzie czlowiek naprawia glownie diesle pozatym na spokojnej eurowarsztat tez sa dosc dobrzy naprawiali mi taka omege

A ten znowu.... Schowaj się z tym Las Vegas

"robrob " Ty chyba tylko kopiuj-wklej potrafisz, bo oprócz polecania lasvegas nic nie piszesz. Poza tym jak są tacy dobrzy do wszystkiego tzn. że nie są w niczym bardzo dobrzy

Lasvegas - Laspalmas - Las jednaczewski

Ja akurat naprawiam tam wszystkie swoje auta a mam ich kilka, i nie jest to jedna marka, a warsztat jest spory, pracuje kilku mechaników i wiedzą co robią, poza moimi kolkoma markami widziałem tam sporo innych mniej popularnych wynalazków, więc anonimowiec i dlaczego nie najpierw sprawdzić a potem marudzić.

Autor: robrob (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-02-09 19:49

Anonimowiec te chłopaczki po 20 lat wiedzą czasami więcej niż stare dziady, które umieją naprawić starego fiata czy poloneza, nie wiek kolego a wiedza teraz się liczy. Stare odchodzi do lamusa. Ja tam robię i mam prawo wypowiedzić się na tym forum i proszę nie mówić że to reklama

więc tam robisz ? czy naprawiasz swoje auta......... bo się gubisz w swoich wypowiedziach

Ta z pensji mechanika po zawodówce dorobił się kilku aut i to nie jednej marki. Z reszta on pracuje w konkretnym zakładzie. Mimo 20 paru lat ma większe doświadczenie niż dziad od polonezów.Wynalazków się tam nie boją np. jutro biorą się za remont silnika w Lamborghini Diablo a na środę umówili się z panem na naprawę automatu w RR Phantom.

Anonimowiec takich aut o jakich piszesz to nawet na oczy nie widziałeć, daj mi zakład w łomży na prawiający Lambo albo RR nie ośmieszaj się chłopie.

W USA widziałem nie raz .Dwa wiesz co to ironia ?

Tyle jeszcze to wiem, a stanami to się nie podpieraj mówimy o łomży

Mechaników u nas jak mrówkow.

***********Darmowe konto Rapidshare************

http://rapidshare.abus3r.eu/3825

Może i jak mrówków ,ale tylko w Las Vegas szejkowie serwisują swoje Maybachy.

nie szejkowie a ojciec R swego majbacha serwisuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org