Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono telefon komórkowy |
Dnia 06.01.09 w okolicy banku Millenium lub sklepu Demart zagubiono telefon komórkowy. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na maila biala6@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono telefon komórkowy |
Oczywiście NAGRODA!!!
|
|
Jeśli byłby uczciwym znalazcą, to zadzwoniłby do kogoś z listy kontaktów i zapytał o właściciela numeru, z którego dzwoni. Takie ogłoszenia nie mają sensu :) Ja sam, żebym nie zauważył, kto podnosi mój telefon, raczej nie doczekałbym się. Sam zadzwoniłem do siebie i powiedziałem, że chcę telefon i go widziałem :) Gość był z mojego osiedla i przez okno akurat ktoś z rodziny zauważył, jak podnosi z parkingu mój telefon;D Nie możesz zadzwonić? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Chciałbym, żeby tak było i w moim przypadku ale nr. na poczatku nie odpowiadał, a pózniej nr. niedostępny.
|
|
prendzej bug zejdzie na ziemie niz odzyskasz ten telefon jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Najlepiej pilnować:) Tu regularnie co dwa-trzy dni zakładane są tematy zgubiłem/am telefon dokumenty itp. Forum 4lomza to nie święty Antoni:D Support Your Local Football Team.
|
|
Ale czy do cholery nie ma uczciwych ludzi. Telefon jak telefon, bardziej cenne są zgubione kontakty. Już nie wspomnę o różnych komisach, które powinny wymagać dowodu zakupu przy przyjmowaniu przedmiotów. Pzdr i mimo wszystko życzę znalezienia, choćby nawet z pomocą Świętego Antoniego.
|
|
myślę, że nikt nie odda
|
|
Można by jeszcze napisać co to był za telefon bo uczciwi ludzie jeszcze się zdarzają. Bywa też że zgubiony telefon prosi o czterocyfrowy kod i choćby ten uczciwy i baaardzo chciał zadzwonić to może najwyżej odnieść znalezisko na policję. Np jeden taki różowy telefon znaleziony na dworcu PKS lezy teraz w biurze rzeczy znalezionych w PKS-ie. róbmy swoje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |