Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Golf II |
Golf II Silnik 1.8 100koni,napęd 4x4 co sądzicie o tym aucie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Golf II |
kozak ;)
|
|
porażka . fuj !!!, a jaki brzydal z niego. wszystko tylko nie golf II i ticko
|
|
tico :)
|
|
ja tam nie narzekam ;p
|
|
ale zanim zakupisz obejrzyj to http://www.youtube.com/watch?v=HTt4F0xNqGg
|
|
Golf II jest brzydki ? Nie zadbany egzemplarz może i tak,ale jeśli się odpowiednio dba i zmieni kilka rzeczy w wyglądzie,np: okrągłe lampy (które szpecą auto) na prostokątne,ładne alu plus kilka innych drobiazgów i fura ma styl,a co to tico to się zgodzę,golv IV to coś pięknego mmm...
|
|
golfina dwojeczka 4x4 ,100 koni ,... no niezle ! rewelka ,z tym ze te 100 ogierow to tylko na papierze ...takze tego... :) pewnie i w gazie co kw nie doda ??
|
|
a ktory rok???
|
|
W benzynie,nie mówie,że to super auto,chciałem tylko usłyszeć Wasze opinie:)
|
|
Rok 91, 1.8 GTI 4x4 syncro...
|
|
do golfa II nic mnie nie przekona jest po prostu masakryczny !!!! wolałabym maluszka . przynajmniej jakieś kształty ma.
|
|
Golf II,wiadomo-rewelacją nie jest,ale nie chodzi mi o budę,ma niesamowicie mocny i wytrzymały silnik,jeździłem-czuć moc pod butem.
|
|
Co kto woli,ja na przykład lubię mocne,silne samochody,a jazda maluchem to męka,tak samo jak CC 700,tragedia,jadąc cały czas myślisz o tym czy wciągniesz pod tą górę,czy coś się nie zepsuje,a nie ma mowy o bezpiecznym i szybkim wyprzedzaniu chociażby ciągnika rolniczego ;)
|
|
hhee no może i tak, ale ja kupując samochód wolałabym dołożyć parę zł i kupić coś co by nie tylko jeździło, ale też wyglądało . :)
|
|
Golf II Silnik 1.8 100koni,napęd 4x4 to chyba wersja cantry znaczy terenowa nie ? ja na takie cudo wlasnie poluje obecnie golfik 2 ale i tak go lubie;] ;]
|
|
W sumie też nie kupiłbym już golfa II,ale na razie tym właśnie jeżdżę i naprawde silnik nie do zaje****a.A najbardziej lubię sportowe auta,nie musi być to coś nowego,podoba mi się np: nissan sunny coupe b12,jeździłem 90-cio konnym,też ma trochę mocy,lub nissan 100sx,toyota supra,honda civic..
|
|
z silnikiem gti synhro dobra fura jest ok kosztowac moze wrazie czego naprawa synhro a co do wygladu to nie jest laska tylko auto ma byc mocne itd polecam sa jeszcze z zawieszeniem terenowym robionym przez stejera
|
|
smigalem golfem II 5 lat i jak dla mnie jest to swietny samochod i napewno nie taki brzydki, podczas calej eksploatacji byla tylko wymiana lozysk w przednich kolach i sprzeglo a troche polski w moich rekach zwiedzil i nie balem sie ze do domu nie wroce, samochody praktycznie nie do zajechania, prosty jak budowa cepa wiec jak ktos ma smykalke wiekszosc zrobi sam, poza tym golf ma niezle oparcie w tanie i swietnej jakosci czesci i z checia sam bym sobie kupil gdyby se trafil w niezlym stanie bo szukam taniego autka do roboty a za 2000-z kawalkiem, mozna miec niezle auto a jak ktos woli jezdzic maluchem to dla mnie jest smieszny i zalosny
|
|
www.autocentrum.pl
|
|
rupiecie, na szrot a nie na drogi :)
|
|
Ogólnie " po niewielkich przeróbkach " autko ma wygląd co do silnika i napędu to lustro :D
|
|
:) dobre autko na zabawe polecam :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |