środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z jakiej firmy internet

Witam wszystkich. Doradzi ktos z jakiej firmy wziac internet ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z jakiej firmy internet

możesz brać z INTROLAN
można polecić

z miejskiego urzędu

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Ja też polecam INTROLAN, zresztą sam popatrz :)

http://www.introlan.pl/

Tutaj mój ranking z jakich korzystałem (nie w kolejności chronologicznej, a w kolejności w której mi było najlepiej)

1. Introlan
2. Neostrada (2 razy)
3. Netia

Jeśli szukasz mobilnego, to obecnie używam w domu Play za 49,99 (nielimitowany transfer). Mam podłączony zwykły modem 3G do routera z Neostrady. Posiadam też limitowany Internet w Play (5 GB za 15 zł/mc), którego używam poza domem (również przez WiFi za pomocą routera Huawei E5330).

Pozdrawiam

Witam. Polecam INTROLAN

Ziomek

Aby tylko nie gotowe rozwiązania od Neo. To wszystko co było puszczone seryjnie do klientów mialo kiepskie osiągi, było awaryjne, a naprawdę można znaleźć świetne routery z lepszymi parametrami. Router Netgear z USB i Qos do załatwienia za stówkę z hakiem. Więc ładowanie się w drożyznę to bzdura.

klasyczine UPC

naganiacze

sądzę że UPC albo Orange choć też trzeba uważać na te ich \"oferty\"

Miałem IST 11 lat i teraz gdybym miał wybór też IST, prędkość cacy , abonament był 59 zł. i w ogóle ekstra.

Z UPC, Play, Neostradą mam bardzo złe doświadczenia. A to dostawa połączenia siada, a to pojawiają się problemy z włączeniem internetu po tygodniu od zapłacenia rachunku. Wydzwanianie, upominanie, przypominanie. Nerwy siadają. Ja, typ introwertyczny mówi zdecydowanie nie! ;<

Lubię placki.
Ziemniaczane.

Tu jeszcze ani razu nie padło słowo: VECTRA. Dlaczego?

Ja jakoś wolę mobilny internet. Korzystam z Playa i jestem zadowolona :)

właśnie widać

Internet z Plusa, to akurat męża, w tej chwili korzystam z jego laptopa, bo mój w serwisie ;P Mam dzięki temu porównanie i uważam, że Play jest lepszy, głownie jeśli chodzi o obsługę klienta i korzystne oferty. Mąż jest wieloletnim klientem Plusa, a oni nic mu nie zaoferują dobrego, a opłaty są bardzo wysokie. Tylko czekamy aż mu się skończy umowa i będzie się przenosił.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Wykonuję usługi remontowo budowlane: malowanie, szpachlowanie, glazura, terakota, gres, panele, zabudowy G.K. itp.
tel. 517468385
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org