Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akumulator samochodowy |
Proszę o pomoc. Czy ktoś z Was kupował ostatnio akumulator? Potrzebuję namiary na sklep i jakieś propozycje co do producenta. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akumulator samochodowy |
witam tydzien temu bralem na bazie wzgs AKUMULATOR BERGEN 50 Ah 450A za 162zl i pali jak ta lala
|
|
kiedys baza wzgs teraz 50dych taniej kupilem w point 96 kolo bp bigi2004
|
|
słyszałem że na dawnym pomie mają hurtownie aku ja polecam centre albo exide większość aku to pozorna oszczędność bo kupisz 50 zł taniej a za 2 lata znów musisz kupić. a jak bierzesz centre to ci na 5 lat starczy. u ojca w skodzie lata exide już 3 rok i w te mrozy kręci jak szalony.kiedyś w polonezie miałem jenoxa to po roku nadawał sie tylko do recykingu
|
|
Polecam akumulator Topla mam już go 6 lat.Nie mam żadnych zastrzeżeń.W ostatni mróz zostawiłem auto na gazie to zanim zapalił trzeba było pokręcic.Bez żadnych problemów.
|
|
www.motone.pl
|
|
Każdy warsztat wymiany opon (a przynajmniej większość) handluje akumulatorami więc przejedź , popytaj i kup tam gdzie taniej.
|
|
Tylko kupuj zgodnie z parametrami w instrukcji obsługi, bo jak Ci dobiorą w sklepie to możesz mieć potem z nim tylko problem. Jak za mały to może nawet wybuchnąć (pęknąć) a jak za mały to bedzie niedoładowany i zaraz padnie , tymabrdziej na mrozie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |