Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kręgle |
Witam :) Jakie są Wasze opinie o kręgielni w Łomży?A jak kształtują się ceny? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kręgle |
A gdzie ta kregelnia?????????
|
|
pewnie chodzi o labirynt
|
|
Labirynt na ulicy Sikorskiego jak jedziesz na plaże
|
|
A jakie są tam ceny?
|
|
hm z własnych doświadczeń... Tory są krzywe. Już pominę fakt, że tory są "aż" dwa :-) co do cen, to mnie też zastanawia jak one się w końcu kształtują. Byłam któregoś dnia zapłaciłam 30 zl za 45 minut gry. W niedzielę zapłaciłam 50 zl za 45 minut gry. Nie wiem czy to zależy od dnia tygodnia czy cena gry wzrosła. No i jeszcze warto zwrócić uwagę na towarzystwo przychodzące tam. Byłam tam 2 razy i albo to moje głupie szczęście albo to tam norma, w każdym razie za każdym razem nawalone w sztok towarzystwo. A najgorsze jest to, że pracujący tam panowie nie mają zielonego pojęcia jak sie w takim wypadku zachować i jak ewentualnie jakąś osobę nie mogącą utrzymać sie na nogach wyprosić. Ale ogólnie polecam... fajna zabawa ;-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Do 18:00 - 30zł, a po - 50zł. Niestety to za dużo, jak na tor, który się ciągle zacina (lewy tor). Jest też strasznie zimno. Wczoraj siedziałem w kurtce i wiało mi po nogach. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Stawki, które wymieniłem, obowiązują za pełną godzinę, a nie 45min i nie ma tam nawalonego towarzystwa, więc nie rób antyreklamy. Tory zawsze świecą pustkami, więc to może ja chodzę w nieodpowiednich porach? Wczoraj byłem o 18, akurat było wesele i było ok. Fajne dziewczyny rzucały kulami :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Polecam kregielnie w Galerii Białej w Białym. Torow 12, fajny klimacik, mozna zjesc wypic piwko, we wtorki i czwartki karaoke dodatkowo jest, sa tez automaty do gier, bilard, jest ochroma naprawde polecam. Jest te 80km ale jadac w 3-4 osoby idzie to zniesc. Ceny: wszystko zalezy od dnia tygodnia i od godziny. Najdrozej jest w piatek i sobote po godzinie 20 wtedy godzina kosztuje 79zł w inne dni po godz 20 cena 59zł a w czwartki i wtorki jest znizka dla studentow z legitymacja ale nie pamietam ile %. Taniej jest gdy przyjdzie sie do godz 20. Ale mi nie zdarzyło sie to jeszcze. Wiecej na stonie www.mkbowling.pl <-_->
|
|
A z ciekawosci zapytam: jaki macie rekord ? <-_->
|
|
Wyniku nie pamiętam, bo gdzieś zapisałem, ale jest to grubo ponad 100 :) Wychodzi prawie za każdym razem 10-ka. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
sie dzieje na torze w lomzy :]] http://www.youtube.com/watch?v=mJG3FpPpiOk
|
|
markac nie robię antyreklamy tylko stwierdzam fakty. Napisałam, że polecam mimo wszystko, bo zabawa fajna. Dziś jak byłam lewy tor nie działał prawy zajęty więc nie pograłam. A co do stawek dobrze wiedzieć. Myślałam, że to od dnia tygodnia zależy :-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |