Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SALONY PLUSA w Łomży |
A co myślicie o salonach Plusa w Łomży. Teraz są dwa w 4+ i Kauflandzie. Byłem w 4- obsługa makabra nikt nie wie o co chodzi w Kauflandzie jeszcze nie byłem wiec nie wiem jak jest Może ktoś był??? miki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SALONY PLUSA w Łomży |
Ta Firma do Bani jest
|
|
słowo profesjonalizm już dawno umarło w tych opuszczonych przez ludzi "salonach" zresztą wystarczy spojrzeć ile kurzu na siedzeniach dla potencjalnego klienta, który tam nie zagląda
|
|
ryba22 nie zgodze sie z toba jesli chodzi o profesjonalizm. bylem w Kauflandzie w Plusie i tam jest naprawde pełen profesjonalizm. Ludzie wiedza co mowia nie zbywaja odsylajac gdzies tam, zawsze chetnie pomoga i dobrze doradza. takze szczerze polecam ten salon. bylem, sprawdzilem i goraco polecam.
|
|
Rodzic a co tam Twoja Córka pracuje? Ja wiem co pisze, i wiem ze tam jest tak jak pisze i mam porównanie aby taka ocene wydac. ale patrze ładny kanonik pusciłes "pełen profesjonalizm. Ludzie wiedza co mówią nie zbywają, zawsze chetnie pomogą i dobrze doradza" Wcale jak na szkoleniu bym był co oni tam w pracy musza robic. z ksiazki chyba to poleciało. Ale niestety tam tego nie ma!!!!!!!!!!
|
|
widzisz dzieci mam jeszcze za małe zeby tam pracowaly... ja tez bylem tam obslugiwany i wiem co mowie... takze nie wyskakuj tu z porowaniem... w sumie kazdy jest obslugiwany inaczej... i kazdy ma swoja opinie... moja jest jak najbardziej pozytywna
|
|
A ja powiem PLUS to Syf pełny profesjonalizm robieniu zamieszania i w ogolę do duPpY
|
|
W salonie w 4+ byłam ze dwa razy, nigdy mnie nic nie zraziło. Ostatnio byłam w Kauflandzie bo chciałam przenieść mój numer na Mixa i baba się upierała, że tak nie można, że musze sobie nowy numer wybrać itp. Ciekawe tylko, bo jakieś dwa miesiące temu siostra przenosiła numer w innym salonie (też PLus i też zinnej sieci) i nie było żadnego problemu, nawet dostała jakieś tam minuty i smsy w prezencie, że przeszła z innej sieci. Jak zwróciłam babce uwagę, że siostra przeniosła numer, to stwierdziła, żebym się nie wymądrzała, bo ona wie lepiej. Głupia byłam, bo mogłam od razu stwierdzić, że chcę rozmawiać z przełożonym. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
W Kauflandzie w salonie plusa pracuje dziewczyna, która nie ma zielonego pojęcia o niczym dotyczącym tej sieci.. O co jej nie zapytasz szybciutko woła chłopaka, który z nią tam siedzi. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Mnie obsługiwał właśnie ten chłopaczek o ktorym piszesz dzewko. Widac ze zna sie na rzeczy i wie co tam robi. i do tego przystojny;) az chce sie przychodzic...
|
|
W życiu nie pójdę do Plusa w 4+ tam dopiero jest żenada, szkoda że nie ma tego punktu już na starym rynku pracował tam taki młody chłopak który naprawdę umiał doradzić w wybraniu najlepszej oferty, teraz jest na szczęście punkt w Kauflandzie i faktycznie z tego co zauważyłam to tylko ten młody chłopak wie wszystko co i jak zna się na rzeczy i ma cierpliwość.
|
|
Masz racje inga, ten koleś na starym rynku był super. Jak później zostały dziewczyny już nie było takiej obsługi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |