Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radar |
Czy może wiecie czyj jest ten radar, który dziś widziałem na Sikorskiego,a którego obsługiwało jakiś dwóch gostków w srebrnym audi To policja czy czarnuchy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radar |
ja widziałem ich któregos dnia na ks. anny i wydaje mi sie ze czarnuchy
|
|
jak stalo przy nim audi szare tak jak piszesz to Straży zabawka:P
|
|
na Sikorskiego oczywiście ograniczenie jest do 50???
|
|
uwaga te bydlaki mają jeszcze oprócz tego srebrnego audi jeszcze czerwonego golfa 3 albo 4 i wiecie co to są ich prywatne samochody bo to są oddani sprawie "enkawudziści" swoją drogą ja jestem ciekaw co za debil na co niektórych ulicach daje takie banalne ograniczenia np: poznańska 40km/h przeciesz to śmieszne wojska polskiego40km/h żenada oni są poprostu pojebani
|
|
To była straż miejska :) audi 80 w kolorze jasny niebieski metalic schowane kilka metrów od tej puszki to ich znak rozpoznawczy - ten trójnóg stał później także na ulicy zawadzkiej zręcznie ukryty za słupem. Jak dobrze mieć CB radio i na bieżąco słyszeć gdzie się przemieszczają "czarnuchy" lub jak kto woli "kruki" Stop debilizmowi!!!
|
|
Radzę przeczytac http://www.infor.pl/analizy-raporty/46434,Jakie-uprawnienia-ma-straz-miejska-podczas-kontroli-drogowych.html Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
Ja jestem ciekaw co za debil tak pisze "poznańska 40km/h przeciesz to śmieszne" ?
|
|
Radar musi byc widoczny nie moze byc schowany za słupem...wedłog przepisów :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
według przepisów;) jakby był schowany, to by nie zrobił zdjęcia
|
|
Zauważ że na całej poznańskiej i wojska polskiego jest ograniczenie do 40 km/h - nie chodzi o to czy to śmieszne ograniczenie....ale jak by nie było..takowy znak tam stoi! Wtorek napisał(a): > według przepisów;) jakby był schowany, to by nie zrobił zdjęcia Stop debilizmowi!!!
|
|
sluchaj...znak stoi, dlatego ze musi tam stac... koles przeczytaj teks wyzej i wtedy bedziesz mogl napisac stop debilizmowi... bo jak na razie to widze te przypadlosc u ciebie
|
|
Polecam antyradar :D
|
|
Wystarczy kupić cobrę lub inny antyradar i po problemie .
|
|
wystarczy wolniej jeździć..
|
|
wystarczy przestrzegac przepisow :P
|
|
rambo777 na Sikorskiego mozna jechać 60 a nie 50.
|
|
masz racje, ale tylko miedzy 23.00, a 5.00 ;)
|
|
wtorek śmieciu ja tak pisze ty kórwo. coś ci nie na rączke ?
|
|
Bo ta pała wtorek ten radar obsługuje
|
|
Ja bym ograniczył prędkość w całym mieście do 30 i podwójną ciągłą linie na wszystkich ulicach wymalował. Brawo panowie strażnicy. Zapraszam na Szosę do Mężenia (odcinek specjalny przy ogródkach działkowych) obowiązkowo proszę się ukryć za krzakami.
|
|
brawo, ze sie ujawniles! :)
|
|
mistrzkacpet ile ci kruki wypisali? buuchaachaa frajer dał się złapać a teraz sra na forum. żal mi ciebie ludziku
|
|
Kaz ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |