sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobre bo POLSKIE!!!!

Niedawno w telewizji mozna było obejrzec reklame "kupując polskie produkty dajesz prace". Jestem ciekaw czy łomzyńscy konsumenci zwracają uwage na miejsce wyprodukowanie produktu?
Sądząc po codziennym tłoku na parkingu przed "lider szajsem" raczej nie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobre bo POLSKIE!!!!

Lider Price Górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co tam niemieckie produkty są ?

<Jedziemy Po Zioło>

Artykułyspożywcze, ubrania itp. kupuję tylko nasze! Ale do kiedy u nas nie będzie polskiego Sony, Opla ...(mam na myśli polskiego wykonawcę)...to co mamy robić? A może jest tylko o tym nie wiem- bo nie ma oznaczeń na towarach "Teraz Polska"?

Zbych

Fajnie by było zeby to bylo polskie w polsce nieprodukują takiego szajstwa !!

polskie produkty do konsumpcji uważam za najlepsze i tylko je staram sie kupowac. Gorzej jeżeli chodzi o sprzet RTV I AGD a także samochody, Ubrania polskie tez nie sa najgorsze. Podobnie sprzet informatyczny składany w Polsce ale nie produkowany juz tak własciwie nie wiem w tym przypadku co kupuje .

nazis

Nazis ale najważniejsze, że produkty codziennego użytku kupujesz naszej rodzimej produkcji. I o to tu chodzi Zbychu!

Wydaje mi się, że łomżyńscy konsumenci mają gdzieś co jest napisane na produkcie. Nikt nie kupi np. pasty do zębów za 8zł, niezależnie od tego czy daje w ten sposób komuś pracę czy pomaga chorym, skoro nie będzie miał potem co do gara dzieciom włożyć. Liczy się tylko cena, jakość rzadziej, niestety takie są polskie realia...jak zwykle nie mówię o wszystkich, ale zdecydowanej większości.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

w przypadku naszych produktów do konsumpcji cena jest dla nas na plusie sa zawsze tansze

Pasja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org