Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nawigacje |
mam pytanko interesują mnie nawigacje gdzie w Łomży można najlepiej kupić no i serwisować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nawigacje |
największy wybór to chyba w Media-Expercie, a co do serwisu to nie wiem, narazie nie miałem potrzeby serwisować i mam nadzieje że tak zostanie
|
|
Najtaniej kupisz od poniedziałku w Biedronkach - za 189 złotówek.
|
|
Polecam Mio . Kupiłem w Vobisie za 350 (nie bierzcie tych w promocji po 189 , szkoda potem nerwów ), i jestem zadowolony . Naprawdę dobra , chociaż nie jest to sprzęt z górnej półki . Co do nawigacji z promocji po np.189 ,kolega kupił też w promocji i nadaje się do ... . Pozdrowienia Najprościej ,przerzucić się na maca
|
|
ja osobiście polecan Nokie 500
|
|
ta nawi z biedronki ma procesor sirf atlas II, to tak jakby w dzisiejszych czasach kupić kompa z pentium I, jest może warta 49pln, a nie 189
|
|
Do AA5 wystarczy, zresztą błędy w opisach się zdarzają, nawet na opakowaniach.
|
|
polecam tomtom 920 jak maja w sprzedazy jak juz nie to 930!!! nie ma nic lepszego na rynku!!!
|
|
Wystarczy Tomtom 730 , bo model wyższy ma większą pamięć , gdyż posiada dodatkowo mapę USA, która niekoniecznie jest potrzebna. Ale zgadzam się , że to dobry wybór ale stosunkowo drogi .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |