Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jędrusiowa Zagroda |
opinie,i czy warto!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jędrusiowa Zagroda |
wiele nie pomogę bo nigdy tam nie byłam, ale słyszałam za to wiele pochlebnych opinii na temat Jędrusiowej Zagrody, i ani jednej negatywnej
|
|
Jedzenia i sala jak najbardziej na plus, w lato jest gdzie wyjsc i w ogole mila atmosfera, ale poprawin w maju nie zrobisz, bo Komunie (chyba, ze duzo wczesniej ustalisz) i jak bedzie mniej niz 150 os, musisz za 150 osob zaplacic :/
|
|
Wszystko jest tam ok. Mialem tam swoje wesele w 2010 r. Dogadaj sie z wlascicielka co do szczegolow i bedzie zajebiscie
|
|
Jeżeli zamiawiasz 150 nakryc to za tyle płacisz, niezależnie od tego ile osób przyjdzie. Tak jest wszedzie Ja również moge polecic Jedrusiowa Zagrode, choc ostatni raz na weselu byłem u nich 2 lata temu to mam tylko miłe wspomnienia. Wiem, że chyba w tamtym roku rozbudowywali sie wiec ciekawy jestem o co ich karta sie rozszerzyła. Napewno warto sprawdzic Mój post nie ma na celu reklamy w/w sali weselnej. Jest to jedynie moja prywatna opinia Pozdrawiam "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
a co oznacza czerwone serduszko nad wejsciem? :] Łomża Guerillas
|
|
do: Autor: Greg4Real (---.play-internet.pl) Data: 10-01-11 15:32 a co oznacza czerwone serduszko nad wejsciem? :] Łomża Guerillas Jedrusiowa Zagroda jest w Piątnicy za Baranowskim i tam nie ma żadnego serduszka, chyba pomyliłeś lokal gościu!
|
|
...
|
|
ciach temat
|
|
ja tam miałam wesele 4 lata temu, potem byłam jeszcze na paru weselach - jedzenie dobre jak nigdzie indziej, płacisz za tyle osób ile zamówisz, a pani Beata i jej mąż są super i zawsze się z nimi można dogadać, a poprawiny u nich to bajka i cenowo i obsługowo:)
|
|
ciach temat
|
|
a mi sie podoba. fajny wyglada jest na zewnatrz tzn caly plac w okolo
|
|
ta
|
|
odstąpię salę na 23 lipca 2011 tel. 507617858
|
|
hej, odnawiam temat a z jaką ceną za osobę trzeba sie liczyć. i czy 200 osób sie tam zmieści ?? bo zastanawiam się jeszcze nad Rysiem, ale ich nawet str internetowej nie mogę znaleść. a nowa u Jędrusia sala wg mnie wygląda wspaniale
|
|
sala na 500 i na 150 osób z hotelem tam jest.polecam!a i dzik na 40 osób.
|
|
rysia odradzam przede wszystkim niemiła i nieprofesjonalna obsługa
|
|
tylko Jędrusiowa Zagroda!plac zabaw dla dzieci itd...
|
|
myślę, że wesela na 200 osób nie są już w modzie;)
|
|
przyjemne miejsca, miła obsługa, właściciele super ludzie
|
|
Jedzenie robią świetne.
|
|
polecam jak najbardziej. Pierwszy termin mielismy wlasnie w jedrusiowej. Wlascicielka bardzo konkretne i mila. Ceny na przyszly rok wynosily 160zl. Do tego miejsca pod dostatek, wewnatrz i na zewnatrz. Aktualnie maja dwie sale, duza na 300, mala na cos kolo 120 osob jak dobrze pamietam. Organizowalismy tam inne imprezy pare razy i wszyscy staneli na wysokosci zadania.
|
|
160zł? sporo;/ ale wiem właśnie, że w jędrusiowej jest super. Ostatni raz byłam dwa lata temu tam na weselu, i na starej sali. ale to było już 3 wesele tam i za każdym razem wszystko było fajnie. tylko cena mnie przeraza;/ a co do wesel na 200 osób. cóż widać ja mam już nie modne poglądy i za wielką rodzinę:)) a o Rysiu, z kolei kiedys i owszem słyszałam negatywne opinie, ale ostatnio pozytywy. znajomi w pazdz robili wesele, wyniosło ich za osobę 125 zł i prawdopodobnie tez było wszystkiego pod dostatkiem. dzięx za odp.
|
|
Znajomi mają tam w tym miesiącu wesele. Po 250zł. Tylko oni zamówili wszystkie bajery jakie są w ofercie, więc nie wiem jaka jest stawka podstawowa.
|
|
A jedzenie?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |