wtorek, 15 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńskie struktury

Nazywam się Romuald Piotr Mreła. Do niedawna miałem tu swoje miejsce, wydawało mi się, że wtopiłem sie w to środowisko i że to co robiłem, zostanie w pewnym sensie docenione.
Myliłem się bardzo. Nie tylko, że nie zostało, odniosło efekt wręcz odwrotny. Załatwiła mnie wielka (w cudzysłowiu) lokalna mafia przy pomocy maluczich dupków. Wykorzystując sytuację, w której owi dupkowie, rzekłbym bezpłciowcy, zwrócili sie przeciwko mojej osobie.
Nie będę dalej rozwodził się nad tym tematem. Nie jest moją intencją użalanie się nad swoim losem czy wypłakiwanie w cudzy rękaw.
Chcę przez to powiedzieć tylko jedno. O ile zdecydujesz się cokolwiek dla Łomży zrobić, najpierw musisz zorganizować sobie takie zaplecze, aby lokalna mafia mogła Tobie naskoczyć. A jeszcze lepiej takie, abyś mógł ją załatwić. Inaczej jesteś z góry przegrany.
To taka rada na przyszłość. Dla potencjalnych wynalazców, racjonalizatorów czy w ogóle ludzi, którym wydaje się, że ich zdolności lub intelekt pozwolą wybić się ponad przeciętność. Ponieważ ja już jestem przeszłością. Żadne rady mi nie pomogą. Zbyt późno do tego doszedłem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńskie struktury

Ale o co chodzi?

zawsze tak u nas bylo, a chodzi pewnie o to tetryku ze ktos otworzyl interes ktory zaczal dobrze prosperowaci, nagle sie wspolnicy znalezli i to tacy ktorym sie nie odmawia :]
pozdrawiam

Stowarzyszenie Rodzice Dzieciom Troski Specjalnej w Piątnicy. Life is brutal.

Był też WTZ w Łomży. Jak było to sam Pan powinien dobrze wiedzieć. Stronniczość się udziela zawsze, dlatego lepiej samemu się nie wypowiadać na swój temat. Warto tez dodać, że w znikomych przypadkach wina leży po jednej stronie. Szala zawsze jest przechylona na którąś stronę bardziej.
Pozdrawiam i życzę powodzenia, a przede wszystkim zdrówka.

Odpowiem tym dwóm ostatnim, "zorientowanym w temacie". Brutal life autochtona z Pisza będzie dla niego. Splajtował nawet na warsztacie mechaniki samochodowej. Jako masażysta (bo tak się promuje) też splajtuje. Kto chciałby płacić za poklepywanie po plecach kursantowi?

A WTZ w Łomży nadal jest specorze. Szkoda, że obydwóch nie było komu wymyśleć (jeśli nie brać pod uwagę mojej osoby). Tak to już jest. Czwarta liga. Sępy hieny itd itp. To sobie pożerują. Przyjdzie i na nich kolej. A wam też załatwią to co trzeba. Może już inni. Co kadencja to nowa liga. Jakby bardziej drapieżna.

To było odnośnie szmatławców. Mafia siedzi cicho i bardzo mądrze. Więc mi tu tetryk głupot nie opowiadaj, że nie wiesz o co chodzi. Chodzi o to mianowicie, aby takiemu tetrykowi dokopać, gdy chciałby np. podskoczyć wyżej swojego posbrzusza. Bo dla wszystkich nie wystarczy. A na pewno nie dla takich, którzy nie wiedzą o co chodzi.

Romus, ty masz klopot ze ci te bude zamkneli ?
dzieciakami wlasnymi sie nie zajmowales a cudze chciales bawic ?
ty jeszcze nawet kary nie odebrales za to co zrobiles dzieciakom.
ale jak to mowia, co ma wisiec nie utonie
wiesz o co chodzi ?
sasiedzi bali sie ciebie baranie dlatego ci sie upieklo ale oni tez wiedza o co chodzi nie?
kazdy twoj post na tym forum to wali strasznie zgorzknialoscia, jakies wyrzuty sumienia cie mecza ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org