Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
baza noclegowa |
Witam Mam pytanie !wyłącznie dla zainteresowanych!.. Czy ktoś z was pisał prace lic na temat Bazy Noclegowej w powiecie łomżyńskim? Interesuje mnie Literatura z jakiej korzystał bądz informacje.. cokolwiek :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: baza noclegowa |
To i ja się podepnę pod temat,a mianowicie literatura na temat wdrażanie norm ISO 9001, 14001, 22000 i HACCP. Może ktoś coś posiada???? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
systemy Cie interesuja :) mam to gdzies :) ostatnio zal mialam :) cos ci podeslac moge tyle ze to skany jakis książek .. w sumie to dotyczy hotelarstwa ale o HACCP mam sporo w sumie pisanie o bazie noclegowej powiatu to chyba samobójstwo :D
|
|
Pętliczek możesz przesłać te skany na mojego maila bo na Twój dwukrotnie wysyłam i jest problem z dostarczeniem wiadomości lub jak możesz podaj jakiś alternatywny adres mailowy. aice10@wp.pl Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Pętliczek możesz przesłać te skany na mojego maila bo na Twój dwukrotnie wysyłam i jest problem z dostarczeniem wiadomości lub jak możesz podaj jakiś alternatywny adres mailowy. aice10@wp.pl Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |