Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy most imienia........ |
Dzisiaj wjeżdżając na nowy most moim oczom ukazała się taka oto tabliczka:most imienia majora Dobrzyńskiego czy coś w tym stylu.moje pytanie: kto zadecydował o nadaniu imienia temu mostowi?pewnie miejscy radni ale jakoś nic o tym nie było słychać.przynajmniej ja nic nie słyszałem na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy most imienia........ |
No wlasnie mam to samo pytanie??
|
|
no oczywiście że radni a niewiem że włomzy przybyły nam takie ulice jak akademicka studencka i towarowa. Zaskoczyło mnie to jak zobaczyłem tabliczki o nazwach tych ulic
|
|
a kim był ten major
|
|
zjebali too! Pomysłowo.
|
|
Bolus nie kompromituj sie. jak an prawde nie wiesz a siedzisz w necie to sbie w gogle wpisz............................................................................... _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
mjr Henryk Dobrzański "HUBAL" a dlaczego akurat ten most nosi Jego imię proponuje poszperac w necie
|
|
no tak awsze cos spieprzą zamiast nazwać most drozdowski to wymyslili taka nazwe szkoda gadac ale to lepiej niz kolejna nazwa typu JPII Nasza bis
|
|
A gdzie jest ta ulica Akademicka i Studencka?? :P Bo Towarowa to jest chyba tam naprzeciwko Orlenu, co?
|
|
Nowych ulic w Łomży przybyło więcej, np. w okolicach osiedla Maria. Mnie tylko zastanawia kto wybiera te nazwy i dlaczego bez żadnej konsultacji z mieszkańcami. A już kwiatkiem samym w sobie jest nowa nazwa ronda przy ul. Wojska Polskiego/Ponzańska same rondo jest malutkie ale cztery tabliczki z jego nazwą się tam zmieściły.
|
|
Wybierają radni.
|
|
kurestwo robią! Pomysłowo.
|