czwartek, 26 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UWAGA!!!UWAGA!!!UWAGA!!!UWAGA!!!

UWAGA! przestrzegamy przed pracą na stanowisku telemarketera w agencji ubezpieczeniowej PROFIT - "szef" za miesiąc pracy płaci: 150 zł, a najwyższe wynagrodzenie to 300zł. Nie dajcie się oszukać pozornie miłemu traktowaniu bo efekty końcowe mogą was niemiło zaskoczyć... no chyba, że chcecie być białymi niewolnikami i pracować na czyjś rachunek...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UWAGA!!!UWAGA!!!UWAGA!!!UWAGA!!!

to samo w iqserwis jest

dzieki za informacje ale szczerze mowiac nie slyszlam o takiej firmie.

prywaciaz po H... FEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!

lowca_snow:
w iqserwis jest chociaż podstawa nie są to kokosy, ale nie jest to też 150zł. za miesiąc pracy i powroty do domu po godz. 20....

madziusmadzius:
to nowa firma, ale obyś nie o niej nie słyszała :)

fajowo, też szukam pracy i jak czytam takie rewelacje to...mnie szlag trafia. To patrzę ze na telemarketerkę się ie szykować. każda z tych firm taka sama. Już coś tu pisano o progresie w Ostrołęce, teraz Profit, ciekawe która następna...Pozdrawiam i dziękuję za informacje.

:)

to jakaś masakra jest....

takich pracodawców jest bardzo dużo sam ostatnio ledwo wyszarpałem własne pieniądze od jednego takiego pajaca co w warszawie okna wstawia i szuka pomocników

hmmm niewiem jak jest w tej firmie,ale jesli chodzi o IQSERWIS to juz duzo osob wypowiadalo sie o tej firmie.Ludzie pisza tu jakies poematy nie wiadomo tak naprawde o czym.ja osobiscie pracuje w tej firmie[IQSERWIS]i nie jest tak zle.kase mamy zawsze na czas,zespol jest fajny,a przede wszystkim zegrany i naprawde mozna niezle zarobic.Dziewczyny wyciagaj niezla kase.mamy podstawe plus premie za kazda umowe.

stokrotka

dzieki za informacje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org