Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KUPIĘ ROTTWAILERY - KTO WIE GDZIE MOGĘ JE NABYĆ |
witam chcę kupię 2 suczki rottweilery (do 4 miesiecy) ale jest to trudne ponieważ mało kto je hoduje, w związku z czy nie wiem gdzie je nabyć. jeżeli ktoś wie to piszcie. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KUPIĘ ROTTWAILERY - KTO WIE GDZIE MOGĘ JE NABYĆ |
allegro.pl tylko nie wiem jak z przesyłką ;)
|
|
Witam, Z tego co wiem to w Konarzycach przy głównej trasie w stronę Warszawy, prawie pod koniec miejscowości po prawej stronie jest hodowla psów (szyld przy ogrodzeniu). Nie wiem czy tam mają akurat rottweilery, ale nawet jeśli nie mają, to może ktoś podpowie gdzie można kupić... Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
witam fLoorek - niestety na allegro nie wysyłają zwierząt a po drugie są same psy dorosłe do adopcji a jak są szczeniaki to bardzo daleko (ok 250km albo i więcej) PUTATIVUS - w konarzycach nie ma tej rasy a facet nie wie gdzie można te pieski kupić pytałam się. ale dziękuje za informacje i pozdrawiam.
|
|
popytaj w Malym Plocku - jest hodowla psow ale jakie ma nie wiem? bagrmosen
|
|
W Budach Żelaznych jest hodowla psów, ale nie wiem czy maja tam rottweilery.
|
|
zapierdalasz prosto potem kolo lasu w lewo druga w prawo potem prosto za drzewem w prawo i juz jestes ![]()
|
|
Hans Klos -ona pyta o hodowle Rottweiler'ow, a nie o Twoja chatke w lesie. mania - w Warszawie w bodajze Lazienkach jest co jakis czas wystawa ze sprzedaza psow i kotow hodowlanych. Bylem tam kiedys i jest w czym wybierac.
|
|
witam fLoorek -do warszawy za daleko jak ktoś nie ma auta a może ktoś z łomży lub okolic ma suczkę i szczeniaki tej rasy (lub wasi sąsiedzi) jak tak to dajcie namiary pozdrawiam
|
|
kupię spaniela |
czy ktoś mi może podać numer do tej hodowli psów w Małym Płocku?Pilne...
|
|
http://www.stoppseudohodowcom.org/index.php/program-telewizyjny-stop-pseudohodowcom/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |